Са њима није досадно: Ови знакови су фантазија у кревету

Г.С.
Са њима није досадно: Ови знакови су фантазија у кревету

Иако одређени хороскопски знакови имају репутацију да су бољи у кревету од других, то не значи да и остали немају неке посебне вјештине.

Без обзира на то што сваки знак има неке своје предности које га чине добрим љубавником, ова четири знака на том се подручју најбоље сналазе.

Лав

Његов владар је Сунце па је јасно да ће у кревету увијек бити ватрено, пише index.hr. Лавови нису срамежљиви, све ће пробати, при јаком свијетлу, а немојте се изненадити ако извуче камеру или фотоапарат. Увијек су расположени за игру и воле да експериментишу у кревету.

Шкорпија

Овај знак незаобилазан је на оваквим листама. Познати су по својој сексуалној спретности. Попут лавова, спремни су за разне новитете, а маштају о томе да их ухвате па се немојте шокирати ако вам предложе секс на јавном мјзесту. Ни играчке им нису непознаница.

Близанци

Њихова машта је прљава па се немојте шокирати кад вам усред дана стигне њихова секси фотка или кад вам за породичним ручком почну говорити шта би вам све радили. Припремите се и на разне сценарије у кревету, од сусрета доктора и медицинске сестре до дружења достављача пиззе и дјевојке која нема новца да му плати.

Дјевица

Назив овог хороскопског знака, бар кад је у питању умијеће у кревету, није истинит. Иначе педантне и организоване, дјевице су у кревету ватрене и страствене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана