Руски астролози тврде да ће овај знак до краја септембра пливати у новцу

ГС
Руски астролози тврде да ће овај знак до краја септембра пливати у новцу

Позната руска астролошкиња Тамара Глоба, као и њена колегиница Василиса Володина, навеле су један знак као онај који ће до краја септембра, односно наредних 15-ак дана профитирати, бар када је ријеч о финансијама и напретку у каријери.

Глоба и Володина као главног срећника у посљедњим данима љета издвојиле су – овна.

Тамара је истакла да би ован у врло блиској будућности могао да добије значајну повишицу на послу. Она је такође савјетовала да уколико су оклијевали, сада дефинитивно обав разговор са надређеним и затражите повећање плате или бар бонус.

-Звијезде су вам тренутно наклоњене, искористите то! -поручила је. Ова астролошкиња вјерује да ће им руководиоци изаћи у сусрет, а ово је одличан тренутак и да пораде на својим пословним циљевима, те да у компанији изнесу своје идеје и приједлоге.

Тренутно је веома плодно вријеме за овна – много пројеката и циљева има прилику да буде остварено, пише „Телепрограмма.про“.

И Володина издваја овна као знак коме ће новац доћи лако у руке и без много муке. Како је истакла, лако ће им доћи нове пословне прилике, које са собом носе велику шансу за зараду, далеко већу него ону којом сада располажу.

Она савјетује Овновима да запну на новом послу и у вези новог пројекта – сваки труд ће се исплатити.

Додала је да ће овнови имати толико среће са парама, да би лако могли да купе и добитну срећку. Новац ће им долазити са различитих страна и на неочекиване начине.

Володина је нагласила и да ће стријелци имати много среће када је реч о финансијама у септембру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана