Руски астролог Павел Глоба предвиђа енормну срећу и успјех за ова два знака

ГС
Руски астролог Павел Глоба предвиђа енормну срећу и успјех за ова два знака

Чувени руски астролог Павел Глоба открио је да ће два знака Зодијака имати веома повољан период од данас до краја 2023. године. Ево који су то знаци у питању и шта им звијезде све доносе.

Рак

Од октобра их очекује период промјена. Могуће је да ће се суочити са проблемима, посебно на послу, али ово не треба да гледају као на казну, већ као на прилику!

Глоба истиче да ће Ракови уз сналажљивост и упорност превазићи ове изазове и претворити их у свој велики успјех. Сваки напоран рад биће награђен.

До краја октобра могу добити и унапређење или повећање плате. У сваком случају, стање на банковном рачуну Ракова ће се поправити.

Риба

Рибама се, пак, смијеши срећа на љубавном плану! Ако сте слободни, у наредном периоду чека вас судбоносни сусрет који ће вам покренути лептириће у стомаку и вратити осмијех на лице.

Ово познанство ће се највјероватније претворити у страствену романсу која ће вам донијети велику срећу. Рибе које већ имају породицу или партнера свој однос ће унаприједити и имаће више повјерења и разумијевања са партнером Луфтика.рс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана