Романса у ваздуху: Ови знакови би током августа могли упознати љубав живота

ГС
Романса у ваздуху: Ови знакови би током августа могли упознати љубав живота

Август је мјесец страсти, авантуре и љубави, а три хороскопска знака имају се чему веселити. Ако је вјеровати астролошким прогнозама, они би могли упознати љубав живота.

Лав

Лавови ће током августа проживјети снажан период самопоуздања и шарма. Њихова каризма привлачит ће пажњу многих потенцијалних партнера. Љубав њиховог живота могла би се појавити на друштвеним догађајима, забавама, или чак на радном мјесту. То би могао бити нетко тко дијели исту страст и ентузијазам према животу, и ко ће их надахнути да буду још боља верзија самих себе.

Вага

Ваге ће проживјети раздобље интроспекције и рефлексије на свој љубавни живот. Могуће је да ће се неки из прошлости вратити у њихов живот, а то би им могла бити прилика за рјешавање несугласица и повратак љубави. Осим тога, Ваге би могле упознати љубав свог живота путем хобија, умјетничких догађаја или на путовању. Њихова отвореност и жеља за складом привлачиће некога ко дијели сличне вриједности.

Стријелац

Стријелци ће доживјети снажан осјећај авантуризма и жеље за новим искуствима. Могли би упознати љубав свог живота путем путовања, излета или на неком инспиративном догађају. Њихова искреност и духовитост ће привући некога тко цијени слободу и неконвенционалност. Ово ће бити вријеме за страствену љубавну везу која ће их потакнути да истражују заједно и уживају у сваком тренутку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана