Рођени за сцену: Ова три хороскопска знака су праве звијезде

ГС
Рођени за сцену: Ова три хороскопска знака су праве звијезде

Астролошки гледано, можемо примјетити неколико знакова који једноставно имају тај такозвани ,”star potential”, или урођени таленат за јавни наступ.

Ова три знака су рођене звијезде:

Лав
Први на листи су, на ничије изненађење, Лавови. Рођени у овом знаку често већ од дјетињства знају да су рођени под срећном звијездом и осјећају да се свијет окреће око њих. Лавови су обично екстровертни, траже екстерну валидацију и обожавају грандиозне знакове пажње. Одлично се сналазе у забавној индустрији и медијима, те није ријеткост примјетити Лавове који се истичу у глумачким, пјевачким, комичарским, плесним и новинарским улогама.

Неки од најпознатијих Лавова су: Дуа Липа, Кајли Џенер и Шон Мендес.

Стријелац
Стријелчеви су готово идентични Лавовима ако сагледавамо њихов ватрени темперамент. Оно што их разликује од Лавова, до душе, јесте несаломиви оптимизам, страст према авантурама и љубав према филозофији. И једни и други знаци су омиљени у друштву и цијењени због својих талената. Рекло би се ипак, да Стријелчеви завређују више пажње, и у погледу наступа, и у погледу заузимања центра пажње у блиској групи пријатеља, због своје опуштености и харизме. Стријелчеви воле јавне наступе јер им омогућавају да испоље своју ватрену енергију. У потпуности се препуштају и дају све од себе.

Познати Стријелци које волите: Тејлор Свифт, Бред Пит и Бритни Спирс.

Вага
Лијепе и грациозне, Ваге се савршено сналазе на пољу умјетности и јавног наступа. Иако обично нису експлозивне, нити превише енергичне, оне плијене својом њежношћу. Ваге знају како да очарају гледаоца својом појавом, ријечима и неодољивим шармом. Публика често истиче како воли да слуша глас Ваге, због њене мекоће, а тако и чврстине и јасног става. Ово Ваге чини изузетним јавним говорницима, али и пјевачима и поетама, преноси НајженаАло.рс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана