Рођени у овим хороскопским знаковима су прави нарциси

Г.С.
Рођени у овим хороскопским знаковима су прави нарциси

​Од тога да размишљају само о себи до тога да раде ствари само да би добили пуно пажње, ево пет хороскопских знакова који су чисти нарциси.

Нарцисоидне особе могу се чинити шармантним и топлим, али изнутра су заправо врло хладне, дистанциране и немају суосјећања и емпатије према другима.

То је зато што размишљају искључиво само о себи. Неки су и више него свјесни своје нарцисоидности, али не предузимају ништа по том питању јер мисле да њихови квалитети нису лоше, а то је један од главних знакова нарцисоидне природе.

Бик

Вјерује да је најбољи и да заслужује имати све боље од већине људи. Мисле да је оно што ради за своје добро вриједно свега најбољег. Ипак, недостаје му емпатије, а не воли се стављати у туђу кожу и размишљати. Увијек жели да буде све по његовом због чега ће често маниплуисати другима, а може бити површан и давати велику важност материјалним стварима.

Лав

Увијек жели бити у центру пажње, а познат је и по својој егоцентричној страни. Он је рођени вођа који може шармирати просторију пуну људи те, и те како је свјестан тог квалитета. То га чини нарцисом јер ће увијек хтјети показати да је бољи од других у сваком погледу. Претјерано самопоуздање је појам којим се лав често описује.

Шкорпија

Може бити врло нарцисоидан ако је повријеђен или га је неко издао па је због тога врло осветољубив. Ако се играте с њим, нећете добро проћи јер ће постати хладан и прорачунат. Али, он сам не види ништа лоше у искориштавању других људи како би добио оно што жели. Његов талент лежи у томе што у потпуности може игнорисати друге.

Водолија

Никада неће сматрати да је нарцисоидан, већ независан. Управо због те независности не размишља ни о чему осим о властитим потребама и жељама. Врло је оријентисан на циљеве, а да би их постигао, искориштаваће друге. И он воли пажњу па ће за њу направити што год треба само како би био главни. Ако се водолија бави добротворним радом, то ради само како би привукао пажњу. Жели инспирисати друге јер ужива у таквој пажњи. 

Ован

Више је безобзиран него нарцисоидан. Не мисли на друге нити узима у обзир њихове жеље, чак и када се ради о вољеној особи. Ради шта жели, а ако и другима све полази за руком то је супер, а ако не, апсолутно га није брига.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана