Рибу заводите агресивно, Водолију изазивајте, а са Јарцем лагано...

B92
Рибу заводите агресивно, Водолију изазивајте, а са Јарцем лагано...

Пронађите слабу тачку његовог хороскопског знака и сазнајте на шта највише пада у кревету...

Ован

Особе рођене у знаку Овна су невјероватно сексуалне, а важе за одличне љубавнике. Иако су нестрпљиви и понекада себични то може изазвати проблеме у вези. Ипак, нико вам неће пружити већу страст. Ако желите да заведете Овна немојте бити стидљиви. Показите му да имате мозак и увек будите спонтани, јер ништа више не узбуђује Овнове од непредививости.

Бик

Ово је један од најмужевнијих знакова што вам говори о томе да га секс невјероватно привлачи. Њихов апетит за интимношћу подразумјева и много психичких сличности – зато немојте журити са овим знаком. За њих је права љубав као и најбоља храна – потребно им је вријеме да уживају у њој. Како бисте завели Бика дарујте му поклоне и увијек миришите добро, те нагласите усне. Неће моћи да вам одоли.

Близанци

Ако волите паметне љубавнике, онда су то свакако Близанци. Да бисте се ухватили у коштац са Близанцем морате и ви бити веома бистри, управо зато што вас могу завести за мање од минуте. Баш због своје памети су веома креативни љубавници, а потребне су им сталне промјене и узбуђење. Како бисте завели Близанца удјељујте му комплименте и фокусирајте се на то да га ментално изазивате.

Рак

Ово је један од најемотивнијих знакова. Њима је потребан њежан додир како би створили емотивну конекцију, а партнер који је њежан и жели да се обавеже је идеалан за Ракове. Ови љубавници су посвећени љепшој половини, а завешћете га најбоље ако се фокусирате на стварање романтичне атмосфере. Потребан им је неко ко ће се бринути о њима, а ако успијете у томе – он је ваш.

Лав

Према многима ово је најстраственији знак Зодијака! Они пале својом страственошћу и пуни су самопоуздања и моћи. Воле да имају главну ријеч у кревету и да истражују. Ипак, како бисте завели Лава морате му ићи низ длаку – удијељујте му комплименте, говорите му да је најбољи, храните му сујету. Ако желите да „ударите" на њежну страну милујте га по коси.

Дјевица

Ако сте спремни на то да будете нечији цио свијет нико вас неће вољети као Дјевица. Изгледају смирено и хладно, али су невјероватно сензуални изнутра. Уколико желите да заведете Дјевицу имајте на уму да увијек морате бити чисти и дотјерани, заправо скоро до савршенства. Дјевице су претјерано уредне.

Вага

Ваге су посвећени љубавници. Иако су веома романтични, имајте стрпљења са њима јер ће тражити од вас да им испуните све фантазије. Заведите га тако што ћете бити софистицирани, њежни и мистериозни. Ваге су природно атрактивне, па неће бити тешко да им удовољите са стилом.

Шкорпија

Шкорпије су најсексуалније од свих знакова. Неки ће се након везе са Шкорпијом осјећати искоришћено и изманипулисано, што не чуди јер оне то знају да раде. Шкорпије имају неодољиву личност и одлични су љубавници, али понекада могу бити емотивно удаљени. Завести Шкорпију је најтеже од свих знакова баш зато што су они ти који заводе, а не ви.

Стрелац

Овај дјетињасти знак је у кревету увијек иновативан, те с њима никада неће бити досадно. Веома су отворени за новине и духом увијек млади. Мана им је што могу бити невјероватно страствени са вама једну ноћ, а већ сутрадан одлепршати код неког другог. Јесте да нису склони везама, али ако вас занима само авантура Стрелца можете завести тако што ћете истаћи своју духовитост, јер је то оно што највише воле.

Јарац

Јарчеви су доста резервисани и морају се јако заљубити како би физичку интимност са вама уопште узели у обзир. Нису баш отворени за експериментисање, али за брачног партнера су одлични јер их краси стабилност. Уколико желите да заведете Јарца трудите се напорно, али полако. Фокусирајте се на мале додире и немојте им се пребрзо давати. Корак по корак и настаће експлозија страсти са мушкарцем рођеним у знаку Јарца.

Водолија

Водолије обожавају женско тијело и није им важно да ли сте у вези или не – они вас желе одмах. Њима је дивља страст темељ касније везе. Њихова бунтовна природа тражи авантуру коју му ви морате пружити. Како бисте га завели морате глумити да сте „неосвојиви". Тада ће само још више трчати за вама.

Рибе

Као прави хедонисти Рибама стално морате удовољавати. Најзадовољнији су када имају сталног и веселог партнера. Једном када пронађу такву особу у потпуности ће се предати и када је секс у питању. Морате бити агресивни ако желите да заведете Рибу. По природи су лење и не воле да јуре било кога, зато је то ваш задатак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана