Ретроградно кретање Урана почиње 24. августа: Ове ствари требате урадити за већу зараду

ГС
Foto: Илустрација

Уран у Бику 24. августа почиње своје ретроградно кретање које ће трајати до 22. јануара сљедеће године.

Ријеч је о планети која је симбол револуције, промјене, иновације, мјесту гдје смо позвани да будемо своји и свим својим унутрашњим благодатима допринесемо бољитку друштва у којем живимо.

Његово ретроградно кретање нам омогућава да пронађемо нова рјешења за старе проблеме - а ово су савјети за бољу зараду, боље здравље, живот...

На примјер, ако сте покушавали да постигнете нешто протеклих мјесеци, али се ништа није десило, усмијерите своју енергију ка унутра, пише Мондо.

Овај ретроградни транзит ће вам помоћи да промијените нешто у себи, како бисте постигли достигнућа у спољашњем свијету. Преиспитајте своје ставове и увјерења. Начин на који се понашате. Негдје постоји препрека или блокада која вас је спријечила да успијете, без обзира да ли је у питању љубав или посао.

Само не бјежите од себе. Сваки покушај да побјегнете од суочавања са собом послије неког времена завршиће се још већом фрустрацијом, ако не и здравственим проблемима.

Ово је вријеме за припреме за пут ка слободи и ослобођењу. Сигурно сте се бар једном запитали, зашто неке ствари некима иду тако лако, а ви често паднете и пропаднете на том мјесту.

Одговор није у спољашњим околностима, већ у нама. Зато имајте храбрости да погледате у своје дубине, суочите се са оним дијеловима себе које сте одбацили, мјестима гдје сте се ограничили и везали у чвор, па не можете ни напријед ни назад. Прегледајте своја увјерења, обрасце понашања, програме по којима живите. Сигурно је да можете лакше и једноставније.

Спремите се за пут ка слободи. Тек када развежемо чворове у себи, почет ће испољавање онога што желимо у спољашњем свијету. Нова љубав, већа зарада, бољи посао, здравље.

Јер можемо.

Јер ми то заслужујемо.

Зато што вриједимо", савјетује астрологиња Јулијана Оремовић за Мондо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана