Ретроградни Меркур, није све тако црно: Ове три карте доносе новац

GS
Ретроградни Меркур, није све тако црно: Ове три карте доносе новац

Почетак Меркуровог ретроградног периода ове недеље може донети препреке, неспоразуме и проблеме у вези са финансијама и распоредом.

Ипак, тарот карте ипак доносе позитиван исход за предстојећи период, у данашњем читању. 

1. Финансије

Тарот карта Витез Пехара вас савјетује да слушате свој инстинкт и осећаје све шта вам говори у вези са новцем. Ако имате неку значајну идеју или инвестицију у виду, сада је право време да предузмете мале кораке ка том циљу, али не журите са великим одлукама. Будите промишљени и стрпљиви.

2. Смањење анксиозности

Паж Пентакла најављују нове прилике и идеје у области финансија и каријере. Искористите ово вријеме за планирање и постављање темеља за будуће пројекте. Имајте на уму да је увек могуће учити и расти, па се не бојте да започнете изнова неке ствари уколико је потребно.

3. Каријера

Краљ Мачева вас охрабрује да будете сигурни у своје идеје и комуникацију. Без обзира на ретроградни Меркур, изражавајте се јасно и са самопоуздањем, било да комуницирате са колегама или надређенима.

Ове карте указују на то да упркос изазовима, имате способност да се успјешно носите са ситуацијама у свом професионалном и финансијском животу, пише Бустле. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана