Реците нам шта је у хороскопу и ми ћемо вам рећи како да га освојите

Б92
Реците нам шта је у хороскопу и ми ћемо вам рећи како да га освојите

Можда звучи старомодно, али израз "освојити нечије срце" никада неће изаћи из моде. Свако од нас жели да буде освојен, али има и оних који воле да освајају. Сазнајте како то раде припадници одређених хороскопских знакова.

Откривамо вам како који хороскопски знак воли да осваја и на који начин воли да буде освојен:


Ован

Људе рођене у знаку Овна не краси стрпљење и не задржавају се дуже вријеме на једном мјесту, уколико неко пожели да их освоји ,мораће да дјелује брзо. Овнове можете препознати врло лако. Они углавном привлаче пажњу својим темпарементом, све што раде они раде брзо и све мора одмах и сад, па уколико вам приђе Ован препознаћете га врло лако.

Бик

Они споља дјелују толико јако да је управо та јачина оно што их штити да не буду повређени. Они не схватјау када покушате да их привучете себи да ли сте искрени или нисте, јер њима је потребан дуг период да стекну повјерење у неког. Морате бити врло стрпљиви и упорни уколико желите да освојите Бика. А уколико Бик жели да освоји вас, дјеловаће да није превише емотиван све док му не уђете у срце, када се то деси, Бик ће вам поклонити цио свијет.

Близанци

Близанци освајају проницљивим смислом за хумор, они се заљубљују у интелект, па када освајају они користе ум. Њима физички изглед није пресудан. Њима је потребан неко с ким ће водити дуге и дубоке разговоре.

Рак

Они су брижљиви и врло осјетљиви, а уколико су некада били повређени, познато је да се Ракови враћају у своју љуштуру како би се заштитили од патње. Када освајају они се побрину да вас увјере како вас никада неће повриједити, али будите спремни на њихове сталне промјене расположењеа

Лав

Да, тај дивни Лав, сви знамо колико су Лавови дивни. Многи људи мисле да су им близу а истина је да нису. Њима је потребно вријеме и вријеме да дођу до тог стадијума да се са неким осјећају опуштено. Они воле да привлаче пажњу, тако и освајају – пружањем пажње.

Дјевице

Дјевице је паметна и поуздана па таквим људима и тежи. Како би неког освојиле, оне се држе обећања и тако показују своју поузданост. Оне никада не отказују састанке и своја обећања увијек испуне. Исто очекују од освајача.

Вага

Вага је невјероватна, она осваја чак и пријатеље. Оне имају дара за све везе: љубавне, пријатељске, породичне – Ваге се са свима слажу. Уколико сте позитивни и хармонични, онда ћете лако освојити Вагу, која воли склад на сваком пољу. Уколико Вага баци око на вас, освојиће вас својим шармом, из кога избија слкладност.

Шкорпија

Она не воли игрице, уколико неко пожели да буде са њом, мораће да јој покаже да жели и њену душу и тијело. Са Шкорпијама није лако, мораћете добро да се потрудите да им приђете. Оне освајају страшћу, једном кад ваш шчепају, нема вам пута назад.

Стрелац

Ништа не мрзе више од досадних људи. Уколико неко жели само да сједи у кући и гледа ТВ, онда се таква особа не уклапа у свијет Стрелчева. Уколико желите да освојите Стрелца, покажите му да сте узбуђени око свега што се дешава у вашим животима и никада вам неће бити досадно.

Јарац

Они не вјерују у речи, они вјерују у дјела. Уколико планирате било шта са њима, све ћете морати да покажете, речи њима не значе много. И обрнуто, када освајају ослањају се на акцију а не на празне приче.

Водолија

Они су индивидуалисти и јако су поносни на то. Они не желе неког ко ће да им суди за неке изборе које направе. Уколико неко жели да им се приближи мораће да докаже да је отвореног ума и да прихвата разлике.

Рибе

Рибе уживају у свом друштву, оне воле када су саме. Њима никада није досадно јер оне јако воле да маштају. До њих могу допрети само упорни, оне ријетко кад освајају, али маштају о томе да их освоји неко романтичан и креативан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана