Разлог за сумњу виде у свему: Ова 3 знака су патолошки љубоморни

ГС
Разлог за сумњу виде у свему: Ова 3 знака су патолошки љубоморни

Љубомора и посесивност су сложене емоције које се често јављају у међуљудским односима, посебно у љубавним.

Љубоморни хороскопски знакови не могу да обуздају ту врсту емоције, што често може да им направи проблеме у вези. Иако се могу манифестовати код људи са различитим карактерима, нису увијек видљиви на први поглед.

Према астролозима, неки хороскопски знаци постају љубоморни и посесивни тек када су у вези.

Лав

Лавови су невјероватно поносни: ако посумњају у свог партнера, неће се помирити са таквим стањем ствари. Лавовима је важно да осјете и знају да су за свог партнера једини. Иако имају високо самопоуздање, могу посумњати и неосновано оптужити партнера. Склоне су такмичењу у пријатељству и пољу каријере.

Шкорпија

Друго мјесто на астро ранг листи најљубоморнијих знакова зодијака заузимају Шкорпије. Чак и најбезазленији комплимент другој жени може се сматрати издајом. Шкорпија је моногамна особа и захтијева потпуно исту преданост од партнера. Категорично јој се не свиђа ако одабрани одлучи да проведе вријеме без ње. Често бира успјешног и харизматичног мушкарца, али може бити љубоморна на његова достигнућа, пословна путовања и ријетко присуство у близини. С друге стране, ватрена природа Шкорпије привлачи супротни пол, јер је веома бистра, страствена и емотивна.

Рибе

Чини се да немају тако ватрен темперамент као Лавови и Шкорпије, па одакле долази љубомора? У ствари, Рибе су веома емотивне и осјетљиве, као и непредвидиве, па љубомора може настати из многих - а понекад и неочекиваних - разлога. Расположење Риба се брзо мења, склони су да преувеличавају и буду сумњичави. Ситуацију погоршава чињеница да Рибе нису посебно сигурне у себе, па се свако одступање партнера од уобичајеног понашања може тумачити као неверство. Али пажња, њежност и праве речи лако ће јој вратити добро расположење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана