Ракови воде љубав, Дјевица је страствена, Ваге знају знање

прва.рс
Ракови воде љубав, Дјевица је страствена, Ваге знају знање

Да ли се проналазите у овим описима?

Можда нису апсолутно прецизно тачни, али вјерујемо да могу да укажу на неке од основних карактеристика сваког знака када су секси лудорије у питању. Када упознате новог фрајера, знаћете бар отприлике шта можете да очекујете!

Ован: Што прије, то боље

Овај знак зодијака познат је по својој директности. Ован се неће либити да саопшти своје безобразне идеје својим партнерима. Али проблем са Овновима је то што увијек желе да одмах пређу на ствар. Ован ће све урадити, али у року од једног минута.

Бик: Романтичар

Док је Ован сав од страсти, Бик је спреман да чека и иде полако. Очекујте да ће се вечера и пиће одужити толико да ћете се изнервирати. Али када Бик одлучи да пређе на ствар, припремите се за дугу предигру. Ако сте романтични, Бик је права особа за вас.

Близанци: Причалице

Близанци ће употребити сав свој интелект да вас скину. Ако сте тихи и повучени, можете се изненадити када Близанац почне са својим сочним и заводљивим монолозима. Ако волите телефонски секс и безобразне ријечи, Близанци су савршена особа за вас. Али будите спремни и на ријечи које вам се можда неће свидјети.

Рак: Вођење љубави, а не секс

Ракови су веома емотивни, што значи да на секс не гледају као на физички акт, него као на акт љубави и привржености. Ако завршите у кревету са Раком, будите спремни на њежност и много љубљења.

Лав: Нарцис

Страствена и авантуристичка природа Лава не може бити надмашена. Лав ће увијек умијети да смисли начин на који га можете задовољити. Овај знак рођен да буде доминантан у сексу и има велико самопоуздање. Иако ће вам секс сигурно бити назабораван, спремите се на то да ће ваше задовољство бити на другом мјесту, а његово на првом.

Дјевица: Прикривена нимфоманка

Стидљива Дјевица ће вас изненадити својом спремношћу на секс чак и без кондома и без чистих чаршава. Овај резервисани и приземни знак у суштини је веома страствен. Када вас Дјевица једном упозна и стекне поревјерење у вас, пазите се. Нећете имати ни тренутак мира.

Вага: Познавалац

Вага је умјетник када се ради о сексу. Она тражи савршену хармонију са својим партнером, напредак у сваком аспекту и обраћа пажњу на детаље као што су секси доњи веш, уља за масажу и лагана музика.

Шкорпија: Разуздана

Разуздана Шкорпија је највише опсједнута сексом. Иако се њен магнетизам тешко може игнорисати, можете се опећи, односно убости на њену жаоку када завршите с њом у кревету. Иако ћете највјероватније имати најбољи секс у животу, Шкорпијин „воли па остави“ приступ сексу може вас охладити.

Стијрелац: Дон Жуан

Мајстор у умјетности завођења који ужива у лову. Он његује своје моћи завођења и устремљује се на објекат својих жеља све док он не постане беспомоћан и не преда му се.

Јарац: Полако, али сигурно

Јарац се тешко заљубљује. Полако прави први корак и сталожено приступа особи коју жели. Можда неће бити толико вјешт, ни пуцати од енергије, али ћете се поред њега осјећати као да цијеле жели да вас поједе, сваки дио засебно. Будите стрпљиви и бићете награђени.

Водолија: Сакупљач играчака

Ако волите да се играте играчкама за одрасле, најбоље је да нађете неку Водолију да се играте са њом. Водолија је увијек спремна да експериментише и увијек налази начине да задовољи свог партнера и себе. Мада, некад умије и да претјера у експериментисању.

Рибе: Лијене да предузму акцију

Слично као и Ракови, Рибе ће цијенити емотивну повезаност током секса више него сам физички акт. Страст, љубав, пажња, стрпљење – то им је најбитније. Али ви ћете морати да одрадите већи дио посла. Рибе су лијене и воле да други одраде све умјесто њих. Позајмите неке играчке од Водолије како бисте секс учинили занимљивијим.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана