Рак, Шкорпија и Рибе се најчешће заљубљују

Мондо
Рак, Шкорпија и Рибе се најчешће заљубљују

Ован, Лав и Стрелац се заљубљују лако. Близанци, Вага и Водолија прво добро о свему размисле. Рак, Шкорпија и Рибе не могу без љубави.

Ватрени знаци

Особе рођене у знаку Овна, Лава или Стрелца углавном се брзо заљубљују, али се и брзо "хладе". Уколико код неке особе пронађу нешто што им се допада, спремни су за авантуру. Међутим, то не значи да су промискуитетни и да не могу да остваре дугу и квалитетну љубавну везу. Њих је само тешко "ухватити", али они који успију биће вишеструко награђени.Уколико желите да се неко из ове ватрене тројке заљуби у вас, али и остане са вама у вези, не ограничавајте њихову слободу, а ватрицу одржавајте малим гестовима пажње.

Ваздушни знаци

Близанци, Вага и Водолија понекад превише размишљају и зато се не заљубљују на прву лопту. Прво анализирају особу која им се допада, затим покушавају да установе колико је тај неко добар за њих, каква би будућност могла да их чека у љубавном односу са неким. Они праве "за и против" листе, па тек онда крећу у акцију. Зато могу дјеловати хладно и незаинтересовано у односу на остале знаке. Такође, статус, углед и интелигенција друге особе су им битнији од физичке љепоте, шарма, а често и од материјалног стања.

Земљани знаци

Стабилност је кључна ријеч за Бика, Дјевицу и Јарца. Они се заљубљују у особе за које претпостављају да неће правити стресне ситуације, "играти игре", фолирати... Споро се заљубљују, али их никако не треба притискати да се одлуче. То су особе које се тешко мијењају, нису спремне на компромис, траже од других да им се прилагоде. Имајте то на уму уколико желите да освојите особу која је у зодијаку земљани знак.

Водени знаци

Рак, Шкорпија и Рибе се заљубљују најчешће од свих. Они не могу да живе без љубави, пажње, њежности и то у великим количинама. Али то не значи и да су најмање вјерни. Само немојте да се играте са њиховим осјећањима, јер не праштају лако. Даће вам једну шансу, али вјероватно не више од тога.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана