Пун Мјесец у Водолији: 1. августа доноси велике промјене, а посебно за ова четири знака

Г.С.
Пун Мјесец у Водолији: 1. августа доноси велике промјене, а посебно за ова четири знака

Осим, ретроградне Венера, Нептуна, Сатурна и Плутона, пред нама је изазован астролошки период у којем нас очекује пун Мјесец у Водолији 1. августа.

Појава супер пуног Мјесеца скреће пажњу на оно што треба да се пусти из наших живота. Они нам доносе свијест о свему што се мора уклонити да бисмо еволуирали и напредовали.

Пун Мјесец у Водолији ће највише утицати на Водолије, Шкорпије, Бикове и Лавове. Ово симболизује крај једног животног циклуса како бисмо се припремили за нову животну фазу.

Водолија

Пун Мјесец у вашем знаку доноси вам велике промјене и крај једног животног циклуса.

Није искључено да ће доћи моменат у којем вам је “доста свега”, па ћете донијети одлуке које ће променити ток будућности. Накупљене фрустрације, несигурност и разражљивост биће пропратне манифестације овог астролошког периода.

Шкорпија

Супермјесец у вашем четвртом пољу доноси вам породичну драму.

Поједини припадници вашег знака донијеће одлуку о пресељењу. Имаћете учестале расправе са једним чланом породице. Могуће су компликације око стана, наводи Магазин Новости.

Бик

Овај астролошки период је аларм за вашу половну ситуацију. Једноставно долази период године у којем мора на послу све да се мијања, па чак и ваши ставови.

То ћете доживјети као побуну и такве промјене вам неће одговарати. Није искључено да ћете морати да се прилагодите нечему што се коси са вашим увјерењима.

Лав

Пун Мјесец у пољу партнерстава доноси вам кризу.

То је нова животна фаза у којој ће вам бити потребно више слободе у односима. Уколико имате пословног партенра, не треба да повлачите никакве радикалне потезе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана