Пун Мјесец у августу доноси срећу у љубави: Ова три знака ће напокон добити оно прижељкују

ГС
Foto: Илустрација

У августу 2023. године све ради тако да остварује снове. Неколико Венериних транзита нас подржава, а помаже нам и моћна владавина Лава.

Три хороскопска знака ускоро ће видјети велике позитивне промјене у својим љубавним животима и сви ће се осјећати као да им се срећа коначно осмјехнула. Љубав је неухватљива, а када је имамо, пронађемо или знамо да је стварна, то је деликатна и драгоцјена ствар.

Током августа 2023. 3 хороскопска знака ће коначно бити у присуству праве љубави.

Бик

Ви и ваш партнер сте урадили све праве ствари у погледу онога што је потребно да би љубавна веза успјела. Сада је август, и толико тога што се чинило да је мукотрпан “рад” на вези је упалило и сада је вријеме за игру и забаву.

Чека вас мјесец који је према свим критеријумима право љето: путовање и авантуре са вољеном особом.

Знате да немате савршену особу, али кога брига? Схватили сте да ни ви нисте савршена особа и на неки начин вас двоје повезује идеја о несавршености. Август доноси идеју да сте створени једно за друго и нико неће стати на пут тој идеји.

Лав

Тешка времена су прошла – све кроз шта сте ви и ваш партнер морали да прођете да бисте дошли до овог мјеста, готово је и обоје сте вјечно захвални на томе.

Владавина Лава вас подстиче ии мате толико забавних идеја, а ваш партнер је увијек уз вас, спреман да се сложи са свим вашим лудим идејама. Када почне сезона Девице, толико ћете се учврстити у својој снази да ништа неће моћи да вас угрози. За вас и вашег партнера ће овај мјесец остати као примјер тога како права љубав треда да изгледа.

Стријелац

Требало вам је оволико времена да дођете до мјеста гдје ви, од свих људи, коначно можете рећи да је ваш љубавни живот најважнији. Сва енергија Јупитера омогућава вам да будете оно што јесте и даје вам самопоуздање да будете оно што јесте у односу на оно што други мисле.

Другим ријечима, особа са којом ћете делити свој живот, особа коју волите и обожавате, такође је спремна да вас прихвати онаквим какви јесте… и обрнуто. Не можете бити у вези осим ако друга страна не зна у шта се упушта с вама јер сте тако необични и јединствени. Одбаците сумње и препустите се љубави, пише Сенса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана