Пун Мјесец неким знацима доноси остварење највеће жеље

GS
Foto: Instagram

Пун Мјесец је увијек посебан тренутак у астрологији, а данас, 18. септембра 2024. године, овај небески феномен одвија се у знаку Риба.

Овај Мјесец доноси дубоку емоционалну енергију, ојачава интуицију, подстиче снове и води ка испуњењу жеља које носимо у срцу.

За одређене хороскопске знаке, овај пун Мјесец у септембру ће бити посебно значајан. Енергија коју доноси највише ће утицати на четири знака, отварајући им врата за остварење највеће животне жеље. Било да се ради о љубави, каријери или личном напретку, ови знакови ће бити благословени посебним приливом космичке енергије.

Рибе

Рибе, као знак у којем се овај пун Мјесец дешава, биће на врхунцу својих моћи. Њихова машта, креативност и интуиција досегнуће нови ниво, што ће им помоћи да јасније виде пут ка остваривању својих жеља. Рибама је својствено да често сањаре, али сада ће им се указати прилика да те снове претворе у стварност. Оне ће осјећати унутрашњи мир и дубљу повезаност са својим правим потребама.

Једна од највећих жеља Риба могла би се односити на лични раст и духовни развој. Енергија пуног Мјесеца у њиховом знаку донијеће им јасноћу у вези са тим шта је заиста важно у животу. Рибе ће сада имати снагу да оставе иза себе све што их је спутавало – било то стари односи, негативне мисли или несигурности. Сада је тренутак за испуњење њихових снова, а свемир ће их подржати у сваком кораку.

Рак

Ракови су познати по својој емотивној природи и снажној повезаности са породицом. Пун Мјесец у Рибама ће им донијети прилику да се њихове најдубље жеље у вези са љубављу и породицом остваре. Овај Мјесец доноси им емоционално исцјељење и продубљење односа са блиским особама.

Ако су Ракови имали несугласице у љубави или су жељели стабилнији и испуњенији емотивни живот, сада ће то моћи да постигну. Енергетски утицај Риба отвара простор за искреност, опроштај и дубљу повезаност са партнером. Ракови који су дуго чекали на љубав свог живота сада могу очекивати да им се жеље коначно остваре. Породични односи, који су кључни за Ракове, такође ће процвјетати у овом периоду. Осјећаће подршку и љубав својих најмилијих, што ће им дати снагу да крену напријед ка остваривању својих снова.

Шкорпија

Шкорпије су знакови трансформације, а овај пун Мјесец у Рибама доноси им прилику да коначно остваре своје професионалне амбиције. Мјесец у Рибама освјетљава њихове дубоке унутрашње жеље и амбиције које су можда дуго скривале од свијета. Сада је вријеме да преузму контролу над својом каријером и направе значајан искорак ка успјеху.

Шкорпије ће у овом периоду доживјети емотивну трансформацију која ће им омогућити да јасно виде шта желе у животу и како то да постигну. Можда ће осјетити потребу да промијене каријеру, покрену властити посао или се окрену новим пословним пројектима који су више у складу са њиховим унутрашњим бићем. Пун Мјесец у Рибама доноси им снагу да се ослободе страхова и сумњи који су их можда кочили у прошлости, дајући им храброст да се суоче са изазовима и остваре оно о чему су дуго сањали.

Бик

Бикови су практични и материјално оријентисани, а овај Пун Мјесец им доноси прилику за финансијски напредак и остварење материјалних жеља. Иако су Бикови често фокусирани на стабилност, у овом периоду ће имати прилику да прошире своје хоризонте и постигну финансијски успјех који су дуго прижељкивали.

Мјесец у Рибама подстиче Бикове да ослободе своју креативност и размисле о новим начинима да зараде новац или унаприједе своје пословање. Овај период може донијети неочекиване прилике за инвестиције, нове пословне контакте или чак унапређење на послу. Бикови ће осјећати унутрашњи мир и сигурност, што ће им омогућити да доносе мудре финансијске одлуке и постигну дуготрајну стабилност, пише Само своја.цом.

Осим финансијског аспекта, Бикови ће можда осјетити потребу да уложе у нешто што је дугорочно – било да је то нови дом, земља или неки други материјални ресурс који ће им донијети сигурност. Њихова жеља за стабилношћу биће испуњена, а свемир ће их наградити за њихов труд и стрпљење,, преноси Крстарица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана