Привлачи их забрањено воће: Ова три хороскопска знака не могу да одоле флерту

ГС
Привлачи их забрањено воће: Ова три хороскопска знака не могу да одоле флерту

Неки знакови хороскопа имају посебну склоност према флерту с особама које су већ у вези или браку. Можда им то представља додатно узбуђење, тестирање њиховог шарма или изазов...

Ево који знакови не могу да одоле забрањеном воћу:

Близанци

Познати су по друштвеној природи и знатижељи. Њихова потреба за стимулацијом и разноликошћу често их води у флерт с особама које су већ у вези. За њих, то није само игра завођења него и начин истраживања различитих друштвених динамика. Њихов брзи ум и шармантна природа чине их природно привлачним, а флерт са заузетим за њих је као неодољива загонетка коју желе да ријеше.

 Лав

Обожавају да буду у центру пажње, а ништа им не ласка више него када привуку некога ко је већ заузет. За њих је то доказ њиховог шарма и привлачности. Флерт са заузетима за Лавове је попут спорта – не ради се толико о завођењу колико о потреби за доказивањем властите атрактивности и важности.

Шкорпија

Позната је по страственој и тајанственој природи. Привлачи је флерт с особом која је већ у вези, јер је то за њу игра моћи и магнетизма. Флерт Шкорпије често је суптилан и пун скривених намера, а изазов завођења особе која је „забрањена“ додатно подстиче њихову природну склоност тајновитости и манипулацији.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана