Припремите се: Помрачење моћног Супермјесеца у Рибама доноси животне промјене

Г.С.
Припремите се: Помрачење моћног Супермјесеца у Рибама доноси животне промјене

Млад Мјесец 3. септембра пружиће прилику за прилагођавање потребама тијела, док помрачење Мјесеца у Рибама 18. септембра, као моћ́ан Супермјесец, доноси трансформативне догађаје и нове путеве.

Полако, али сигурно, прелазимо из сезоне ватреног Лава у сезону Дјевице, која ће имати значајан утицај на све хороскопске знакове. Сезона Дјевице (23. август – 22. септембар) доноси енергију уземљења и прекид радикалних промјена које смо искусили претходних мјесеци.

Владавина Лава од 23. јула донијела је турбуленције и животне промјене. Ретроградни Меркур, који се завршава 28. августа, усјмерава нас да размислимо о протеклим недељама и могућим промјенама у животу.

Млад Мјесец 3. септембра пружиће прилику за прилагођавање потребама тијела, док помрачење Мјесеца у Рибама 18. септембра, као моћан Супермјесец, доноси трансформативне догађаје и нове путеве.


Ован

Мантра: „Течем ритмовима свог срца. Постајем фасциниран својим унутрашњим свијетом.”

Након енергичне сезоне Лава, сезона Дјевице пружа прилику за одмор и бригу о себи. Почевши од 4. септембра, Марс улази у знак Рака, фокусирајући вас на осјећаје и односе. Помрачење Супермејсеца 18. септембра покреће вас на духовно путовање.

Бик

Мантра: „Сада разумијем да постоји божански план за мене.”

Промјене у односима су могуће док Венера пролази кроз Јужни чвор судбине. Ретроградни Уран од 1. септембра доноси увид у прошле промјене. Помрачење Супермјесеца 18. септембра може донијети важна открића у пријатељствима и сарадњама.

Близанци

Мантра: „Када ме Универзум подигне, дајем све од себе.”

Сезона Дјевице доноси прилике за каријерни напредак и веће новчане износе. Помрачење Супермјесеца 18. септембра може донијети важан састанак или обавезу. Посебно се фокусирајте на романтичне и пријатељске односе 14. септембра.

Рак

Мантра: „Остварујем синергију између свог ума, тела и духа.”

Сезона Девице активира вашу трећу кућу комуникације. Марс улази у ваш знак 4. септембра, доносећи енергију и потребу за физичком активношћу. Помрачење Супермјесеца 18. септембра може донијети завршетак важних односа или партнерстава.

Лав

Мантра: „Позивам обиље у свим облицима да ме пронађе.”

Меркур иде директно 28. августа, доносећи јасност у финансијама. Млад Месец 3. септембра пружа повољан тренутак за финансијске одлуке. Помрачење Супермјесеца 18. септембра може донијети рјешавање финансијских питања.

Дјевица

Мантра: „Поново сам рођена у својој најмоćнијој верзији до сада.”
Срећан соларни повратак! Млад Мјесец 3. септембра пружа најбоље време за постављање нових намјера. Сезона Дјевице доноси трансформацију у каријери и односима, са посебним фокусом на 18. септембар и помрачење Супермјесеца.

Вага

Мантра: „Подижем свој статус показујући свијету своје јединствене дарове.”

Сезона Дјевице доноси промјене у односима и каријери. Марс активира ваш сектор каријере од 4. септембра, док Сатурн захтјева додатну пажњу. 14. септембар доноси прилике за романтичне и друштвене успјехе.

Шкорпија

Мантра: „Вјерујем да ће све ићи у моју корист.”

Меркур иде директно 28. августа, доносећи јасноћу у вези са каријерним циљевима. Помрачење Супермејсеца 18. септембра доноси прилике за дубље везе и трансформацију у љубави.

Стријелац

Мантра: „Проналазим савршену равнотежу у свим областима свог живота.”

Сезона Девице доноси промјене у професионалним и личним односима. 3. септембар је идеалан за разјашњавање каријерних циљева, док 14. септембар доноси срећу у романтичним и пријатељским односима.

Јарац

Мантра: „Проширујем своје хоризонте, гледам у будућност.”
Сезона Дјевице омогућава проширење хоризонта кроз учење и путовања. Помрачење Супермјесеца 18. септембра доноси прилику за сам израз и духовни раст.

Водолија

Мантра: „Стварам снажне финансијске темеље за будућност.”

Меркур иде директно 28. августа, рјешавајући неспоразуме у односима. Помрачење Супермјесеца 18. септембра доноси важне одлуке о новцу и ресурсима.

Рибе

Мантра: „Слиједим своје блаженство – јер је живот само сан.”

Сезона Дјевице доноси промене у везама, са фокусом на односе и границе. Помрачење Супермјесеца 18. септембра доноси значајну трансформацију у вашем животу и односи се на будуће две године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана