Припадници сљедећих хороскопских знакова се сматрају најбољим очевима

ГС
Foto: Илустрација

Ко су, према хороскопу, очеви који имају најбоље особине које су нужне за подизање срећног дјетета?

Бик

Први земљани знак зодијака, Бик, биће диван отац. Брижни и великодушни, Бикови увијек желе да њихова дјеца буду добро нахрањена и да увијек у свему добијају најбоље. Под владавином Венере, планете љубави и новца, овај знак обезбјеђује својој дјеци све што им је потребно. Њихова упорна и тврдоглава природа помаже им да науче дјецу да се носе са одбацивањем и превазиђу тешкоће.

Јарац

Посљедњи од земаљских знакова, Јарац, је строг, али поштен отац. Под владавином Сатурна, планете дисциплине, Јарчеви уче своју дјецу важности поштовања правила и одржавања исправног начина живота. То их чини присутним и искреним родитељима. Јарчеви се старају да њихова дјеца поставе себи високе циљеве и напорно раде да их остваре. Марљивост и напоран рад овог кардиналног знака чине их једним од најбољих родитеља у зодијаку.

Дјевица

Овај промјенљиви земљани знак познат је по свом перфекционизму. Дјевице су оријентисане на детаље и обраћају велику пажњу на све што им је важно. Њихова поузданост, интелигенција и брига за свеобухватан развој детета чине их одличним родитељима. Под владавином Меркура, планете комуникације, Дјевице имају одличне вештине запажања, што им помаже у подизању дјеце.

Рак

Послије земљаних знакова, следећи на листи најбољих родитеља је водени знак Рак. Сентиментални по природи, Раковима влада Мјесец, што им даје високу емоционалну интелигенцију. Брижни и посвећени породици, Ракови стварају атмосферу пуну љубави за своју дјецу. Тате Ракови често постају најбољи пријатељи своје дјеце, пружајући им неопходну подршку и разумевање.

Шкорпија

Посљедњи знак на овој листи је страствен, интуитиван и емоционално развијен водени знак Шкорпија. Иако није најочигледнији избор за титулу најбољег оца, њихова посвећеност, оданост и интелигенција их свакако квалификује. Шкорпије уче своју дјецу да разумију сурову животну стварност, да преузму одговорност и живе у потпуности, преноси Магазин Новости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана