Припадници овог знака су најкомпликованији, али када вас воле – најбољи су

Г.С.
Припадници овог знака су најкомпликованији, али када вас воле – најбољи су

Хороскоп их описује као необичне, интровертне и помало револуционарне особе, а они су поред тога и најбољи животни партнери које можете имати. У питању су Водолије.

За њих се говори да су најкомпликованији и најнеконвенционалнији хороскопски знак. Они који имају Водолију уз себе већ сад знају да је уз њих одан, брижан и интелигентан партнер који увијек проналази начин да буде уз своју партнерку, пише zadovoljna.hr.

Они у чије животе Водолије тек улазе или ће ушетати у некој даљој или ближој будућности, у наставку могу прочитати пет разлога зашто ће добити најбољег могуће партнера.

1. Водолије су паметне, али стварно паметне

Овдје не причамо о конвенционалној памети. Причамо о томе да када Водолији нешто пробуди знатижељу, она ће истражити сваки могући угао те теме.

Њихова жеђ за знањем чини их савршеним партнерима, јер вам никада неће понестати тема за разговор.

Када пронађу неки фокус, Водолије су незаустављиве. Када их доведете пред родитеље, тачно ће знати шта треба да кажу.

Када их доведете пријатељима, без бриге, у стању су свакога да забаве.

2. Избјегавају конфликте

Стартна позиција Водолије увијек је неутрална. Имају снажан осјећај за поштење и поштовање других. Сукобе избјегавају не зато што су пасивни, него зато што себе стављају на прво мјесто.

Иако су одлични посредници, нису наметљиви. Ако се према њима не односите с поштовањем, тешко ћете добити другу прилику.

Водолије немају времена за глупости и бесмислене расправе које никако неће нигде довести. Зато с Водолијом поред себе можете бити сигурни да нећете бити део бесмислених, а непријатних  свађа.

Увијек ће рећи шта им је на уму како би поправили ситуацију прије него што она беспотребно ескалира. Одбојност према конфликтима посљледица је њиховог самопоуздања.

3. Водолије су независне

Свакоме треба једна Водолија у животу, али Водолији не треба нико. Њихова независност очитава се у свим аспектима њиховог живота, од тога с ким се друже и излазе па до каријере.

Знају да новац не расте на дрвећу и да везе не успијевају захваљујући чаролији.

Водолија зато никад неће бити зависна од свог партнера, што је добро и за вас јер ћете увијек имати вријеме за себе.

Снажна и независна – само су неке карактеристике Водолија. Пазите добро да их не угушите јер их ништа не ужасава више од одузимања слободе.

4. И практични су

Ако желите партнера који вјерује у једнороге, Водолија није најпаметнији избор. Ако пак желите некога ко је практичан и рационалан, онда је Водолија идеалан избор.

Ако сте особа која има тенденцију претјеривања у неким стварима, примјерице у трошењу новца, Водолија је равнотежа која вам треба у животу.

Он ће бити ваш глас разума који ће вам шапнути у ухо када одете предалеко.

5. Водолија ће знати да вас смири

Ако тражите особу која зна да каже нешто више од „све ће бити у реду", онда је Водолија животни партнер за вас. Водолија, наиме, увијек зна шта рећи, а све то с примјесом хумора и лакоће.

Разговор с њима никад није усиљен и искрени су у свему што раде.

Водолија ће без проблема поправити ваш дан и ријешити емоционалне проблеме с којима се можда борите.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана