Прије кревета, погледајте хороскоп: Ован воли да доминира, Рак воли сједећи, Водолији важан поглед

Blic.rs
Прије кревета, погледајте хороскоп: Ован воли да доминира, Рак воли сједећи, Водолији важан поглед

Хороскопски знак открива како психолошки профил особе, тако и сексуалне потенцијале и склоности.

 Уколико боље упознате сексуалне склоности хороскопских знакова, као и начин или стил који они посебно преферирају при вођењу љубави, имате веће могуцности да уљепшате љубавни и сексуални зивот.

ОВАН

ЖЕНА: Врло је темпераментна, еротична и импулсивна. Привлаче је љубавне авантуре, а у сексуалном односу воли да експериментисе на разлиците начине, има потребу за доминацијом.

МУШКАРАЦ: Врло издрзљив и потентан, широког сексуалног апетита. Код њега доминира страст, али и импулсивност, тако да "љубавни ватромет" може бити учестао али и "муњевит".

Љубавни стил: Увијек диктирате темпо, како у кревету, тако и ван њега. Тачно знате шта желите и шта вам причињава задовољство у љубавном односу, као и шта Вас доводи до узбуђења; склони сте и претјеривању. За вас су љубав и секс двије одвојене категорије. Врло сте захтјевни, узбуђује Вас активна предигра и уживате у сваком дијелићу свог и партнеровог тијела.
Положај: То мора бити нека поза која Вас ставља у доминантан положај: партнер је на леђима, а ви сте га опкорачили и спустили се на кољена; положај у коме можете да контролишете покрете и ритам.
Ерогене зоне: Уз примарне сексуалне зоне, уши и врат.
Сугестија: На сексуалне фантазије вас подстичу: додири, акција, страст, нечији провокативни изглед.

БИК

ЖЕНА: Врло је страствена и романтична, а да би остварила љубавно-сексуални врхунац мора бити потпуно ослобођена свих предрасуда. Ужива у обиљу добрих услова, страсти и "врелих емоција" које се изражавају на директан начин.
МУШКАРАЦ: Он је добар и потенатан љубавник, умије да буде врло привлачан и узбудљив. Дјелује секси и романтично, а своју партнерку обасипа различитим њежностима. Међутим, склон је одређеној врсти сексуалних претјеривања као на примјер неумјерености.
Љубавни стил: Изузетно сте вјешти у љубавном и сексуалном завођењу, сјајно проналазите начин да партнерове руке и усне увијек поставите на "право мјесто". Уживате у дужој предигри, односно у потпуности и силовито се препуштате задовољству љубавног односа. Додири и страствени и дуги пољупци вас нарочито узбуђују.
Положај: Ви сте у некој пози на леђима (жене), а партнер вас је опкорачио, док за мушкарце важи обрнута поза (партнерка је на леђима). Преферирате позу клечања, мада су код вас дозвољене све позе које вам причињавају максималан ужитак.
Ерогене зоне: Уз примарне сексуалне зоне, потиљак и врат.
Сугестија: На сексуалне фантазије вас подстичу: додири, нечији провокативни изглед, "забрањено воће".

БЛИЗАНЦИ

ЖЕНА: Неуморно трага за "својим космичким близанцем" тј. за сродном душом која треба да јој пружи интелектуално, сексуално и сазнајно поткрепљење. При томе је врло шармантна, духовита, забавна, радознала и "несташна".
МУШКАРАЦ: Врло лепршав, активан, радознао и на први поглед "неухватљив". Има разноврсне сексуалне и еротске фантазије, а некима од њих дјелује збуњујуће на своју партнерку: Остварице онолико колико му партнерка буде дозволила.
Љубавни стил: Обожава љубавно-сексуалну авантуру или да се тако осјећа приликом чина вођења љубави. Узбуђују вас глас, појава, усне, сваки детаљ који у вашој глави узбуркава мисли и ствара нову сексуалну фантазију. Имате потребу да чујете, видите, помирисите, лизнете, окусите, пробате све што спада у сексуална задовољства.
Положај: Нека од поза када лежите на страни или на боку, лицем уз лице, као и уз велику активност ногу и руку разноврсне "акробатске позе".
Ерогене зоне: Уз примарне сексуалне зоне, нарочито дио од малог прста на руци до лакта.
Сугестија: На сексуалне фантазије вас подстичу: прича, боја гласа, покрети и различити детаљи.

РАК

ЖЕНА: То је романтична љубавница која све базира на својим дубоким осјећањима, повремено ћудљива, али емотивно умилна и њежна. Препушта се љубавно-сексуалном вихору тек када осјети да је мажена, пажена и вољена. Јаке емоције потхрањују њене богате сексуалне фантазије и снове.
МУШКАРАЦ: Умије да вас заведе својим честим изразима емоција, бескрајним њежностима и врло је романтичан. Склон је маштању и умије да емотивно удовољи и сексуално задовољи своју партнерку на различите начине.
Љубавни стил: Обожава обиље њежности и дугу маштовиту предигру која разбуктава вреле страсти. Љубавно-сексуални врхунац је за њих "чин предаје", потребно је да осјете потпуно повјерење које их води ка емотивном везивању. Говор очију, нежни и дуги пољупци, мажење и додири су њихове "слабости". Сваки дио тијела је њихова сензитивна тачка, али само под "ударом јаких емоција", јер само осјећања воде ка страстима.
Положај: Ваш партнер је у сједећем положају, сироко размакнутих ногу, а ви се налазите у његовом крилу (за жене, а за мушкарце обрнути положај), лицем према лицу, уз њежне и дуге пољупце, као и додире. Затим положај на леђима и на страни (боку) који Вам дозвољава блиски контакт и многе изразе њежности.
Ерогене зоне: Уз примарне сексуалне зоне, нарочито груди, брадавице и стомак.
Сугестија: На сексуалне фантазије вас подстичу: њежности, топли погледи, боја гласа, покрети и страствени пољупци.

ЛАВ

ЖЕНА: Она је романтична хероина, енергична и врло темпераментна, а по потреби умије да буде и врло њежна. Врела крв струји њеним венама, али у "одређеној пози" умије да остави и супротан ефекат. Када се разбуктају њене страсти према партнеру је врло захтјевна, сензуална и великодушна љубавница.
МУШКАРАЦ: Он је увијек "мачо тип" или "Витез лављег срца", љубав је његова велика страст! Жели у свему да буде најбољи, то је његова преокупација. При томе је врло поносан, страствен, романтичан и великодушан љубавник. Своју партнерку шармира и заводи у сваком погледу, воли да доминира али такође добро брине и штити своју љубавницу.
Љубавни стил: На директан начин и страствено изражавају своја осјећања, узбуђује их додир, поглед, провокативни изглед или понашање. "Сексуални апетит" им је врло наглашен, прилично су издрзљиви и захтјевни. У љубавно-сексуалном чину наизменично се смијењују енергичност и обиље њежности. Веома су потентни и лако је "запалити" њихове страсти, при чему тачно раздвајују емоције од сексуалних порива.
Положај: Онај у коме сједите наспрам свог партнера, што вам затим дозвољава различите варијације сједећих поза. Нарочито Вас узбуђују различите позе у којима можете да остварите "сексуалну доминацију" над партнером.
Ерогене зоне: Уз примарне сексуалне зоне, нарочито кичма, бедра и препоне.
Сугестија: На сексуалне фантазије Вас подстичу: "ватрени погледи", искре које произилазе из нечије боје гласа или покрета, као и страствени пољупци.

ДЈЕВИЦА

ЖЕНА: На први поглед је врло строга, добро опскрбљена свим могућим манирима понашања. Наравно, иза те добро увјежбане позе крије се достојанствена и емотивна природа. Али, до њених тананих емоција и страсти ослобођених "тешких стега", стиже се само уз бескрајно стрпљење, непрекидно доказивање и безрезервну љубав.
МУШКАРАЦ: Дјелује резервисано и "углађено", наравно све у покушају да добро контролише своја осјећања и страсти. Ипак, могуће га је избацити из те "уштиркане позе", уколико партнерка показује искрена осјећања, рафиниране страсти и високи стил. Духовност му је веома важна, али ни он није имун на "нападе врелих страсти".
Љубавни стил: Врло су захтјевни, сваки детаљ је важан! Обожава осјећај блискости и повјерења, нарочито има потребу да се налази на, односно да оствари исту таласну дужину са својим партнером. Стил и техника вођења љубави су јако вазни, али уз обавезну "умјереност у свему". Значи, без претеривања.
Положај: Положај у коме сједите партнеру у крилу (за жене, а за мушкарце обрнуто). Додири руку су јако важни нарочито по врату и грудима. Неки од лежећих положаја лицем у лице, уз могућност да тачно видите партнерове изразе лице.
Ерогене зоне: Уз примарне сексуалне зоне, нарочито стомак и дио од пупка на ниже.
Сугестија: На сексуалне фантазије вас подстичу: нечија боја гласа, гестикулација или мимика, целокупни изглед и покрети.

ВАГА

ЖЕНА: Она је шармантна и очаравајућа глумица, по потреби неодољива и "чедна". Ужива у игри завођења и добро познаје различите "љубавне чаролије" за освајање партнера. Има рафинирани укус и "лако" се предаје љубавним изазовима и страстима. Врло је захтјевна у сваком погледу и очекује "посебан третман".
МУШКАРАЦ: Он је велики романтик, неодољиво га привлаче и узбуђују све примарне женске чари. Својој партнерки умије да приреди чаробне и незаборавне тренутке у скоро савршеној комбинацији њежности, љубавног заноса и сексуалног ужитка. Врло је шармантан и вјешто користи све своје предности приликом љубавног удварања.
Љубавни стил: Преферира отмјене стилове а однос са партнером води директно ка "љубавном ватромету", при чему умије добро да каналише своју страст. Тежи потпуној хармонији духа и тијела, емоција и страсти или потпуном јединству у односу са својим љубавним партнером.
Положај: Један од положаја у коме сте ви на леђима, а ваш партнер клечи (за жене, а за мушкарце обрнуто). Нарочито је важна употреба екстремитета, али и активни покрети.
Ерогене зоне: Уз примарне сексуалне зоне, нарочито предео дуж кичме, бедра, груди и стомак.
Сугестија: На сексуалне фантазије вас подстичу: нечији изглед, утисак, различити изливи њежности, топли погледи, покрети и страствени пољупци.

ШКОРПИЈА

ЖЕНА: Она је краљица трансформација од љубавне заводнице, неодољиве или страствене освајачице, до њежне љубавнице. Умије да буде веома тајанствена и провокативна, али и емотивна. Кроз њене вене струји врела крв, што је чини изузетно сензитивном, а у љубавно-сексуалном погледу недољивом или фаталном. Умије да раздвоји љубав и страсти, али увијек бира максимум.
МУШКАРАЦ: Он је врло страствен, а љубавно освајање је његова главна преокупација. Има потребу да доминира у љубавном односу и учинице скоро све да вас у потпуности задовољи или у потпуно слуди својим страстима. Чак и његова тајанственост или ћудљивост умије да делује хипнотички, јер лукаво и вешто користи све љубавне чаролије. Прави је мастор љубавног освајања, а својој партнерки пружа велико задовољство током сексуалног чина; врло је потентан.
Љубавни стил: Обожава различите изазове који подижу ниво стасти и адреналина. Потпуно се предаје љубавном врхунцу тек када осјети да је у потпуности освојио, опчинио или задовољио партнера. Посједује изузетну страст коју вјешто каналисе до заједницке кулминације. Сјајни, али и компликовани љубавници.
Положај: Претежно положај на леђима, у којима је ваш партнер у некој од поза изнад вас (важи за жене, док је за мушкарце обрнуто). Међутим, преферира и одређену дозу егзибиционизма, тако да су скоро све позе могуће јер узбуђење, страст и инспирација бирају одговарајућу позу.
Ерогене зоне: Уз примарне сексуалне зоне, нарочито унутрашњи дио бутина, препоне, груди, брадавице и стомак.
Сугестија: На сексуалне фантазије вас подстичу: провокације различитих видова, нечији изазовни и топли погледи, боја гласа, покрети и страсни пољупци.

СТРЕЛАЦ

ЖЕНА: Она је врло темпераментна, импулсивна, изазовна и по потреби провокативна. Тачно зна шта жели  од љубавног партнера и добро разликује љубав од страсти. У њеном понашању се назире потреба за авантуристичким доживљајима, доминацијом, узбуђењем и неспутавањем. Веома је оригинална и на врло директан начин (често јој недостаје осјећај мере) изражава освоја осјећања.
МУШКАРАЦ: Он је врло енергичан, у дјелићу секунде сналажљив и вјешт приликом љубавног контакта, удварања или сексуалног односа. Уз изузетан шарм који посједује, умије да дјелује духовито и забавно, све оно што партнерку разоружава пред његовим освајачким походом. Импулсиван је и врло директно изражава осјећања, сексуалне жеље или аспирације. За њега не постоји: "не" или "не могу" он све може ако је понесен осјећањима или страстима.
Љубавни стил: Обожавају слободу у сваком погледу. Њихов стил је оригиналан и директан, у потпуности се препуштају љубавно-сексуалном вихору. Понекад дјелују "неукротиво или дивље", што доводи до додатног заједничког узбуђења. Напомена: Класичност најмање привлачи.
Положај: Неки од стојећих положаја лицем окренутим према партнеру или леђима ка партнеру. Посебно преферирају одређену дозу необичности или оригиналности у љубавном чину, као и егзибиционизам.
Ерогене зоне: Уз примарне сексуалне зоне, нарочито препоне, унутрашњи дио бутина, бокови, доњи дио леђа и стомак.
Сугестија: На сексуалне фантазије вас подстичу: Различити изазови, провокативан изглед, боја гласа, нечији стил, понашање или покрети, боја гласа и страсни пољупци.

ЈАРАЦ

ЖЕНА: Има врло високе критеријуме које поставља свом партнеру, при чему и непрекидно повећава листу захтјева. При изражавању осјећања дјелује принципијелно, одмјерено и "строго" јер за све постоје утврђена правила. Међутим, умије да буде и врло емотивна или рањива, а тек након што осјети максималну сигурност и повјерење изражава своја осјећања и страсти.
МУШКАРАЦ: Он је поуздан, издржљив и бескрајно упоран у својим намјерама. Потискује своја осјећања, али увијек губи контролу када пред собом има узбудљиву партнерку која у свом изражавању умјерено дозира емоције, страсти и практичне способности. У љубавно-сексуалном односу максимално је предан, врло захтјеван и успоставља "строге критеријуме".
Љубавни стил: По своме стилу су врло конзервативни, преферирају све што поткрепљује осјећај интимности, сигурности, повјерења. Увијек на стрпљив и сигуран начин, опробаним рецептом долази до онога што жели у љубавно-сексуалном односу.
Положај: Налазите се у некоме од клечећих положаја, а ваш партнер има активну улогу (за жене, а за мушкарце обрнуто). Посебно преферирате класичне позе, као што је положај на леђима или са стране.
Ерогене зоне: Уз примарне сексуалне зоне, нарочито унутрашња страна кољена, стопала, груди и стомак.
Сугестија: На сексуалне фантазије вас подстичу: различити изливи њежности, топли погледи, боја гласа, покрети и нечије понашање.

ВОДОЛИЈА

ЖЕНА: То је несвакидашња или очаравајуца љубавница код које су добро измјешана различита осјећања, снага интелекта, сексуални нагон и порив за пријатељством. Умије да буде права заводница која мами својом појавом, шармом и оригиналним неспутаним понашањем. Понекад није ни свијесна своје еротичности, а понекад је сваки детаљ или покрет тијела у служби њеног љубавног освајања.
МУШКАРАЦ: Он је фасцинатан као појава, оставља утисак својим понашањем и при томе је изненађујуце инвентиван љубавник. Умије да вас опчини својим необичним идејама, креативним изражавањем, емотивном ширином и богатим љубавно-сексуалним фантазијама. Он своју партнерку никада не оставља равнодушном: Уколико му је стало умије да је учнини изузетно задовољном у сваком погледу.
Љубавни стил: Обожава интелектуалну стимулацију! За њих секс представља изузетан спој врло необичног интелекуталног, емотивног и еротског искуства. С тим, сто је та "необичност" врло растегљив појам. Преферирају оригиналност, неспутаност и одређену дозу (мању или већу,ш зависи од тачке стимулације, инспирације или узбуђења) егзибиционизма.
Положај: Неки од стојећих положаја, лицем у лице или леђима окренутим према партнеру. Позе које вам дозвољавају максималну активност, експериментисање, акробације или неуобичајености, све зависи од страственог заноса и инспирације.
Ерогене зоне: Уз примарне сексуалне зоне, нарочито чланци, унутрашњи дио бутина, препоне, стопала, груди и брадавице.
Сугестија: На сексуалне фантазије вас подстичу: различити изазови, нечији провокативни изглед или понашање, гестикулација, боја гласа и покрети.

РИБЕ

ЖЕНА: Она је романтична хероина која представља синтезу маште и стварности, осјећања и страсти, јаве и фантазије. Љубав је њена духовна храна и у потпуности се препушта својим осјећањима, партнеру и љубавном вихору. Њена машта превазилази стандардне оквире, а у комбинацији са љубавним импулсима и еротским подстицајима то води ка оствареној фантазији или ка фаталности. Веома је предана и "лако пада" на изразе сентименталности, њежности или љубавно завођење.
МУШКАРАЦ: Он је изузетно емотиван и посједује неодољиви шарм, прави "Ромео". Његова маштовитост и бескрајни изрази њежности ће вас винути у небеске висине, умије емотивно да опчини и усрећи своју партнерку. Емоције и страсти увијек су нераскидиво испреплетене, лако се препушта различитим ужицима, а најљепше или највеће узбуђење осјећа у љубавно-сексуалном односу. Врло су племенити, попустљиви и пажљиви љубавници.
Љубавни стил: Обожава да дјелује стимулативно на сваки дијелић тијела. Емотивни занос који осјећате ослобађа ваша осјећања, машту и еротске фантазије. Врхунац у љубавно-сексуалном односу за вас представља "искорак у другу временску димензију". Обиље њежности, пољупци и додири на вас дјелују врло стимулативно.
Положај: Један од уобичајених и омиљених положаја је да лежите на боку, а партнер је иза вас, при томе на себи осјећате његов додир, глас, дах и сваку другу могућу стимулацију (за жене, а за мушкарце обрнуто). Увијек морају да постоје бескрајни изрази њежности, пољупци и додири.
Ерогене зоне: Уз примарне сексуалне зоне, нарочито стопала, табани, листови, чланци, глежњеви, затим груди, брадавице и стомак.
Сугестија: На сексуалне фантазије вас подстичу: најразличитији изрази њежности, топли погледи, боја гласа, нечија појава и покрети, као и страствени пољупци

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана