Према мјесецу рођења открићете своје три врлине и највећу ману: Ево какав утисак остављате на људе

ГС
Према мјесецу рођења открићете своје три врлине и највећу ману: Ево какав утисак остављате на људе

Мјесец у којем сте рођени може утицати на ваш карактер, судбину и будућност, истичу астролози. Сваки мјесец рођења подразумијева три позитивне и моћне особине – сазнајте које су ваше:

Јануар

Људи рођени у првом мјесецу у години су амбициозни. Никада не сумњају у своје мишљење и вјерују у себе. Они доносе радост другима гдје год да стигну јер зраче добром енергијом. Увијек су спремни да помогну другима. Лако комуницирају са пријатељима.

Мана: Осјећате се неорганизовано јер су вам проблеми других људи често важнији.

Фебруар

Људи рођени у фебруару су умјетничке душе. Воле нове и јединствене идеје. Такође, имају велике амбиције и циљ им је увијек у фокусу. Труде се да олакшају живот другим људима.

Мана: Људи мисле да је ваша љубазност лажна.

Марта

Људи рођени у марту сматрају се веома креативним. Али имају нешто посебно, мирнији су. Људи одмах осјећају да им могу веровати. Могу да осјетим енергију других људи, захваљујући интуицији. Веома су великодушни.

Мана: Тешко вам је да нађете начин да се носите са љубоморним људима.

Април

Људи рођени у априлу воле да привлаче пажњу. Уживају у свакој секунди проведеној у центру пажње. Такође воле да све раде сами. Имају јаку вољу и никакве препреке их не могу спречити да остваре своје циљеве. Нису лако доведени у искушење. Људи поштују њихово поштење.

Мана: Одустајете од нових прилика због лоших искустава из прошлости.

Март

Људи рођени у мају не разумеју тачно шта желе, а шта не. Врло често се мијењају. Они привлаче друге као магнет због своје разигране личности. Када дође до сукоба, они су посредник, дипломата. Људи им се често обраћају за сајвет.

Мана: Трошите превише енергије на спољашње ствари и људе, а не на себе и свој живот.

Јуна

Људи рођени у јуну обично су веома осјетљиви на осјећања других. Заиста им је стало до тога како се други људи осјећају. Они су авантуристички расположени и спремни да пробају нешто ново. Други се диве њиховом великом срцу и брижном ставу.

Мана: Не говорите шта мислите и тешко бирате праве речи у кључним тренуцима.

Јул

Људи рођени у јулу су спонтани. Пријатељи их увек питају за савет. Увијек су спремни да помогну својим најмилијима у било чему. Често су у центру пажње, хтели то или не.

Мана: Склони сте да проблеме гурнете под тепих.

Август

Људи рођени у августу су рођени лидери. Не плаше се да изразе своје мишљење. Они воле да комуницирају. Они стално развијају свој ум.

Мана: Склони сте да се хвалите.

Септембар

Људи рођени у септембру су веома емпатични. Брзо уче и предузимају праве кораке. Породица и пријатељство су им важнији од богатства или статуса.

Мана: Често потискујете негативне емоције у себи.

Октобар

Људи рођени у октобру увијек жуде за стабилношcчу и равнотежом. Имају позитиван поглед на живот. Остављају веома добар први утисак. Посвећени су и несебични у љубави.

Мана: Очекујете да други буду попут вас.

Новембра

Људи рођени у новембру су мистериозни. Умеју да слушају друге и одлично су раме за плакање. У њиховом друштву, свако се осјеа посебно и вредно.

Мана: Тешко вам је рећи ‘не’.

Децембар

Људи рођени у децембру су великодушни и авантуристички расположени. Њихов понос понекад може да им стане на пут. Веома су љубазни и имају добар смисао за хумор.

Мана: Тешко прихватате промене

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана