Празнични филм према хороскопском знаку: Ко воли романтику, а коме прија породично остварење

Г.С.
Празнични филм према хороскопском знаку: Ко воли романтику, а коме прија породично остварење

Како дани постају краћи, а ноћи хладније, сви имамо већу жељу да вечери проводимо под јорганом, утопљени у свом дому грицкајући кокице уз добар филм.

Посебно како долази вријеме празника, избор остварења које можемо гледати је широк, а у наставку прочитаје који би то филм био идиличан за ваш хороскопски знак. Не волимо сви све, тако да нам неки филмови боље "легну" од осталих. Постоји толико празничних филмова које можете да гледате онлајн или да скинете са интернета, па - правац акција.

Ован: Када је Хари срео Сели (1989)

Ован воли да живи пуним плућима, па му зато одговара неки филм који има суштину и не тако досадну садржину. Када вам нешто (или неко) западне за око, ви сте први који се заљубљује до ушију, па вам зато одговара овај филм, пише "Parade".

Иако се прича филма не дешава искључиво током Божића, двије најважније сцене у романтичној причи Харија и Сели су у новогодишњој ноћи, што је за нас сасвим довољно.

Бик: Заправо љубав (2003)

Бик има репутацију тврдоглавог, и у томе има истине. Знате шта волите и не плашите се да кажете своје преференције. Током празника желите да се држите традиције, а када је у питању одабир омиљеног филма, зашто се петљати са савршенством када љубав заправо постоји?

Посљедњих 20 година овај филм је крао срца сваког ко га погледа. Прича прати животе осам парова који се баве драмом око празника, романтиком, пријатељством и свакодневним животним борбама, а све се одвија током недјеља које претходе Божићу. Без обзира на то колико пута сте гледали овај филм, он никада не престаје да очарава.

Близанци: Замјена принцезе (2018)

Близанци уживају у изазовној традицији и нудећи нове перспективе због чега вас традиционални божићни филмски заплет неће забавити. Више волите филмове са сложеним и замршеним причама, неочекиваним обртима заплета и мноштвом изненађења која вас терају да нагађате до краја.

Овај филм је освјежавајући поглед на заплет замјене близанаца и садржи не једну већ двије шармантне романсе.

Рак: Празник (2006)

Овај хороскопски знак жуди за авантуром. А када нисте заузети мијешањем коктела или аранжирањем поклона испод јелке, можете побећи у други свијет кроз магију биоскопа.

"Празник" прати животе двије жене потпуне странкиње, али имају заједничку ствар: проблеме са момцима. Да би избјегле сломљено срце, оне одлучују да замјене куће и проведу празнике у родном граду, али да ли ће успјети да побјегну од Купидонове стријеле? Рак ће се заљубити у ову дирљиву романсу, употпуњену љубављу на први поглед и бајковитим завршетком.

Лав: Одмор (2020)

Као Лав, тражите било какав изговор да направите журку, тако да су празници ваше омиљено доба године. Волите да се обучете свечано и идете на породичну свечаност са прегршт савршено упакованих поклона.

Постоји само једна ствар која би могла да вам поквари добар провод: да се заглавите са питањима из породице - зашто сте сами. И колико год глупо звучало, урадили бисте скоро све да избјегнете испитивање ове године. Зато ћете се лако повезати са ликовима из овог филма.

Дјевица: Четири Божића (2008)

За перфекционисту попут Дјевице, празници су прави тест организационих способности. Управљате заказивањем, давањем поклона, путним аранжманима и, наравно, честиткама. Ако вам је потребно неко олакшање током хаоса, наћи ћете оно што тражите у "Четири Божића".

Овај филм прати пар без дјеце чији је пут у тропске предјеле отказан, приморавајући их да вријеме поделе међу својим разведеним родитеља. То ће вас натерати да се откотрљате са кауча од смијеха.

Вага: Љубав у божићно доба (2022)

Већи дио године, Вага ради на нивоу уздржаности и равнотеже како би успјела у свом послу. Али током сезоне празника, препустите се свим својим омиљеним задовољствима. Ви сте члан породице који ушуња додатни колачић или дозвољава деци да отворе поклон раније. Наравно, ништа не надмашује вашу омиљену празничну традицију: гледање најромантичнијих комедија.

Ако тражите филм за гледање док вам гости стигну, "Љубав у божићно доба" би требало да буде на врху ваше листе. Новопечена наслиједница добија амнезију послије несреће на скијању и заљубљује се у згодног власника колибе који јој долази у помоћ.

Шкорпија: Дух прошлих дјевојака (2009)

Познато је да су Шкорпије нешто мистериозније од других знакова, одајући мрачну и примамљиву енергију ауре. Имате сабласну страну, али то не значи да не можете да уживате у чудима празника. Ако тражите забаван преокрет, "Духови прошлих дјевојака" могу вече учинити узбудљивијим.

Овај филм прати причу о Конору Миду, женскарошу којег прогањају духови бивших дјевојака док је присуствовао венчању брата. Да ствар буде гора, његов најбољи пријатељ из дјетињства и једна права љубав, Џени, такође присуствује и спрема се да се вери за неког другог. Шта би могло поћи по злу?

Стрелац: Божић са Кренковима (2004)

Волите дивљу и луду авантуру више од било кога, али чак ни ви не можете да се припремите за лудило одласка кући за празнике. Међутим, провођење времена са породицом понекад може изазвати чак и најпозитивнији став. Ако вам треба подсјетник да је свима тешко у ово доба године, пустите филм "Божић са Кренковима".

Филм прати пар који одлучује да прескочи Божић док њихова ћерка путује у иностранство. Међутим, ствари добијају неочекивани преокрет када се ћерка изненада врати кући и морају да мијењају планове у последњем тренутку.

Јарац: Дневник Бриџит Џонс (2001)

Јарчеви улажу много труда да сваки празнични период буде савршена прослава и спријечавате да вас виде како се мучите. Упркос вашем успјеху, увијек тражите начине да се побољшате, тако да ћете вјероватно имати много тога заједничког са главном глумицом у "Дневнику Бриџит Џонс".

Ова адаптација књиге прати шармантно несавршену Бриџит Џонс, која је одлучна да засија и пронађе љубав у року од годину дана док документује своја искуства у часопису.

Водолија: Божићни принц (2017)

Водолија је позната по томе што је бунтовник који увијек тражи начине да ствари уради другачије. Као дубоки мислилац, ви видите изван површине и тражите суштински значај у свему. Вама треба божићни филм са мистеријом, интригом и магијом и зато је прави избор "Божићни принц". Овај оригинални филм прати истраживачког новинара који иде на тајне задатке у краљевску палату да би сазнао нешто о принцу са лошом репутацијом. Може ли да одржи корак са лажима и драмом док се бори против својих осјећања?

Рибе: Игра судбине (2001)

Креативни дух вам помаже да будете очарани празницима, а Божић вам нуди прилику да побјегнете у свој свијет вјере, чуда и наде. Потребан вам је филм који обухвата идеју судбине, а "Серендипитy" је ултимативна прича о љубави која све побјеђује. Прича прати пар који се сретне у робној кући неколико дана прије Божића и проведе године тражећи једно друго након што су се заљубили те ноћи, преноси ona.rs.

Да ли вам се допада одабир? Имате ли неки омиљени празнични филм?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана