Постоје два типа сваког хороскопског знака, који је ваш

GS
Foto: Ilustracija

Јеси ли знали да постоје два типа сваког хороскопског знака? Неки то зову виши и нижи тип, али ипак у стварности најчешће особине и једног и другог типа испремијешане у једној особи.

Ован

Тип 1: Имате лошу нарав и не повлачите се из борбе. Иако сте већину времена тихи, можете бити гласни и застрашујући. Често вас се људи боје, а вама није јасно зашто.

Тип 2: Ви сте лијепи и људи вас воле гледати. Можете бити себични, али већина људи и даље ужива у вашем друштву. Можете се побринути за себе, али волите бити у средишту позорности па онда пуно и дајете. Ви сте један од најпожељнијих знакова и увијек ћете се побринути да посао буде обављен.

Бик

Тип1: Лијени сте за све друге ствари осим за посао. Иако доста шутите можете бити врло гласни и застрашујући. Радије гледате серије и филмове код куће него да изађете ван с пријатељима.

Тип 2: Прилично сте опуштени и волите се шалити све док на ред не дођу финанције. Имате жесток темперамент који показујете само када вам неко стане на жуљ. Великодушни сте према пријатељима и често вас питају за савјет.

Близанци

Тип 1: Ви сте дволична лисица и сви око вас су свјесни ваших потенцијала. Разговарате с различитим особама као да су вам најбољи пријатељи, а онда без пардона преносите даље то што сте чули. Иако сте увијек окружени људима, немате много блиских пријатеља.

Тип 2: Патите од промјена расположења, али сте дивна пријатељица. Одани сте и не искориштавате друге. Права сте друштвена пчелица, али не допуштате никоме да вас спријечи да радите ствари које желите. Понекад је све што желите провести пар дана у кревету и јести слаткише и то је сасвим у реду. Тако је то с близанцима могу бити зли и мушичави, али и праве добрице, преноси Аваз

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана