Посљедњи седмични хороскоп за 2023: Овнове очекује узбуђење, Биковима да поведу рачуна о трошковима

Г.С.
Посљедњи седмични хороскоп за 2023: Овнове очекује узбуђење, Биковима да поведу рачуна о трошковима

Сазнајте шта вам звијезде предвиђају у посљедњој недјељи у 2023. години!

ОВАН

Храна

Било би фино да избјегавате претjерано калоричну храну, поготово што ћете бити у једном од ваших "неумјерених" расположења, па можете претјерати. Одморите желудац супицом. Алкохол избјегавајте.

Љубав

Мало ћете нервирати једно друго, мало се опуштати. Договори ће у неком тренутку ићи савршено и са добром енергијом, а онда ћете се покачити око ситнице да све „пуца". Зеједнички планови и договори за путовање или за провод за новогодишње празнике ће се вјероватно завршавати у посљедњем тренутку, са пуно измjена. Но, ипак ћете у нову 2024. годину ући под прилично добром енергијом. Слободни Овнови – прилике за провод су ту, али има и те како и емотивних или еротских „понуда" око вас. Неко о коме маштате и сањарите – може закорачити у вашу јаву. Нова 2024. креће за вас врло узбудљиво.

Посао

Седмица ће кренути кроз нервирање – јер крај године је па треба јурити вријеме, треба завршавати пословне обавезе а успут се треба бавити и приватним. Имаћете ви више него довољно енергије за све то, али фокус неће бити сјајан – па рачунајте да ћете се повремено „погубити" – што ће производити нервозу и то да лако планете. Ипак – и договори и папирологија ће се завршити на вријеме. Суштински, успјешно ћете привести крају ову годину, прилично задовољни и итекако спремни да се опустите и ментално растеретите.

Здравље

Више водите рачуна у саобраћају. Склоност повредама и лако прехладе.

БИК

Храна

Иду празници, а уз празнике иде и празнична трпеза – а на њој испада да ће „главну улогу" заузимати месо и месне прерађевине. Мада, не бих рекла да ћете заобићи ни остале гурманлуке.

Љубав

Углавном ће добра енергија владати ових дана у вашим емотивним релацијама. Ок, може бити пар ситуација у којима ћете „згазити на жуљ" једно другом – али то доноси само краткотрајно дизање тензије и ништа више. Припрема за празнике и сами празници јесу обојени журбом, али свеједно постоји прилично лијепа енергија – било да са драгим бићем путујете негдjе или сте се одлучили за кућну варијанту дочека. Слободни Бикови – отприлике ће вас се сви бивши сјетити ових дана. Или ћете имати ту „срећу" да налетите на неког од њих. Но, исто тако – одличне шансе да више особа (гланц нових) привуче вашу пажњу. И ви њихову.

Посао

Пословна тензија ће до половине седмице бити пренаглашена и биће тешко уклопити се и сам са собом, а камоли са другима. Као да ће се сарадници, колеге, сви они са којима сте у пословном контакту – удружити да вас убрзају, развуку на више страна, бићете заглављени у разговорима и договорима који не доносе рјешење, већ вам се чини да само компликују ситуацију. Треба бити опрезан, уколико не желите да покварите неке пословне релације. Финансијски сте мало растерећенији, али контролишите трошкове.

Здравље

Могућност повреда. Осјетљив респираторни систем.

БЛИЗАНЦИ

Храна

Највише ће вам пријати месо на све начине, али и млијечни производи – нарочито јаки сиреви. И слаткиши. И мало алкохола. Или мало више. Ово посљедње би било фино да држите под контролом.

Љубав

Почетак недјеље баш и не дјелује обећавајуће – у првих пар дана је тако лако „жацнути" једно друго, поткачити се, ући у расправу – а потпуно је небитно да ли је разлог за све то оправдан или не, велики или ситница. Просто речено – обоје сте склони да преимпулсивно одреагујете, а ни не разумијете се најбоље – па варнице могу кренути и због неспоразума. Но, кад прегурате ово (а хоћете) слиједе вам доста бољи дани и један прилично ватрен и весео улазак у нову годину. Слободни Близанци – пошто вам је седмица више него добра за уживање, добру енергију и нове људе – могли бисте да престанете да се осврћете. Пустите прошлост.

Посао

Ко ће ту кога да нервира – да ли ви сараднике или они вас, питање је – али је суштина да ће у овим данима бити присутно доста нервозе и напетости у вашем пословном окружењу. Журићете да завршите са свим обавезама а чиниће вам се да се само додатно запетљавате јер ништа неће моћи нормално и из првог пута, већ уз компликовање. Ако баш сада желите да дефинишете неке пословне односе или договоре – бирате погрешан тренутак, оставите то за послије празника јер ништа урадити нећете.

Здравље

Проблеми са стомаком, респираторним органима а могуће су и повреде. Опрез у саобраћају.

РАК

Храна

Пун Мјесец у вашем знаку говори да сте у празничном расположењу И да ћете сваки тренутак користити за добар залогај и уживање. Не претјерујте, јер ће се то врло брзо одразити и на ваш изглед, али и на здравље.

Љубав

Ваша потреба за пружањем и примањем љубави, за међусобном подршком, интимношћу и блискошћу је сада баш јака – и иако партнер можда у првим данима ове недјеље неће моћи да вам пружи баш све оно што очекујете од њега – у остатку периода хоће. Подршка и друштво заједничких пријатеља су такође ту – па изгледа да ћете у прилично доброј атмосфери закорачити у 2024-у годину. Слободни Ракови – талас сентименталности је снажан ових дана, а може додатно бити потакнут тиме што ћете видјети бившу љубав или добити поруку која ће вас боцнути у срдашце. Уживајте са друштвом, маните оно што је било.

Посао

До половине нејдеље нећете знати гдје ћете прије – да ли се бавити редовним обавезама или се бацити на заостатке и покушавати да их рашчистите. Енергија у радном окружењу је пуна варница ових дана – што може бити због проблема са техником, због неспоразума у комуникацији или тешкоћа са папирологијом. Све ово ће вам у приличној мјери истањити живце, па су могући и краткотрајни бурни моменти са колегама. Но, налет тензије ће проћи у првој половини недјеље а друга већ доноси бољу енергију и опуштенију атмосферу.

Здравље

Преосјетљивост, појачан стрес. Лако прехладе или вирозе.

ЛАВ

Храна

У овом периоду вам је потребна калоричнија исхрана, али избјегавајте слаткише. Потребни су вам протеини – месо, јаја. Такође, млијечни производи – нарочито млади сир и кисело млијеко. Поврће немојте избјегавати.

Љубав

За вас је ово доста добра седмица. Добро де – може вас изнервирати нешто везано за посао или вам члан породице може задати краткотрајну главобољу – али суштински није лоше ни мало. Поготово када је однос са вољеном особом у питању. Лако ћете се договорити, разумијети – постоји међусобна подршка а постоје и емоције и страсти. Празничне дане ћете провести у одличном расположењу. Слободни Лавови – може бити неких „повратника" али и потпуно нових лица око вас. Енергија вам је више него добра – било да се припремате за прославу са друштвом или се спремате на пут. Гдје год били – забава је загарантована.

Посао

Иако ће пословна дешавања око вас бити компликована и нестабилна – имате више него довољно способности и енергије да се прилагодите и окренете ствари у своју корист. Уколико сарађујете са странцима или планирате пословно путовање ван земље током јануара – добијаћете контрадикторне и збуњујуће информације које вас могу забринути. Пустите да се ствари слегну, праву слику ћете имати тек од уласка у наредну годину. Финансијска ситуација није довољно стабилна да бисте могли да се расипате.

Здравље

Солидно, доста стабилно.

ДЈЕВИЦА

Храна

Вашем имунитету би пријало више чајева и цитруса – нарочито лимуна, мандарина. Такође – свјеже поврће – најбоље шаргарепа, цвекла, црвени купус, као и калорчнији млијечни производи – павлака, пуномасни сиреви.

Љубав

Код парова који су суштински стабилни биће повремено присутна ситнија проблематика (умјећете жустрије да одреагујете на нешто што је реално гледано ситан проблем или неспоразум), а код парова код којих већ дуже вријеме постоји немир или неки вид разједињења – ова седмица може донијети интензивније расправе (које се могу везивати чак и за сумње у вјерност партнера, нарочито ако је то раније већ била тема). Слободне Девице – снажна заинтересованост за неког, која може да иде и у правцу прошлости али и ка неком новом у вашем животу. Неког носите у мислима, а изгледа да и та особа мисли на вас.

Посао

Доста сте нервозни јер се ситуације које су на први поглед дјеловале лагано – компликују или развлаче и одузимају вам превише времена и енергије. Такође – у овој недјељи немојте доносити одлуке на основу половичних информација или зато што сте у фазону да „ломите ствари преко кољена". Покажите стрпљење, слушајте своју интуицију али и логику. Они који се баве креативним и умјетничким занимањима биће у овој седмици посебно инспирисани. Финансијски ћете проћи знатно боље него што очекујете.

Здравље

Могућност повреда. Наглашена нервоза.

ВАГА

Храна

Нешто наглашенији апетити. Покушавајте да избјегавате презачињену и калоричну храну јер вам неће пријати, и више се окрените бијелом месу, свјежем поврћу и воћу. Избјегавајте конзумирање алкохола.

Љубав

Односи који су добри биће још бољи током овог периода – партнер и ви ћете се удружити у страсти а умијећете и да покренете једно друго и смислите сто и један план или занимацију да бисте уживали и у овим данима, али и у дочеку нове године. Они односи пак у којима је у претходном периоду било напетости или сте ви лично осјећали да вам партнер не посвећује довољно времена и пажње – код вас је могуће пар бурнијих момената који ипак дају могућност да се „ваздух" у вези рашчисти и растерећеније уђе у нову годину. Слободни – занимљивих дешавања има, а има и занимљивих особа око вас. Добро расположење, флерт.

Посао

Оно што је лијепо јесте да током ове седмице можете фино зарадити, више од очекиваног. Оно што није лијепо је ваша опуштеност по питању трошкова – па ће вам паре лако клизити из руку. Прва половина недјеље је наглашено компликована, на моменте хаотична – јурићете вријеме, договоре, папире. Комуникација са сарадницима, колегама – биће врло често на граници расправе. Други дио седмице вама доноси бољу енергију, а и лакше ћете рашчишћавати неспоразуме, проблеме као и текуће ситуације.

Здравље

Наглашена осјетљивост респираторног система. Потребан је опрез у саобраћају. Могуће повреде.

ШКОРПИЈА

Храна

Потребно је да повремено повучете ручну кочницу, јер умијете бити неумјерени у овом периоду. Смањите унос калоричних намирница, слаткише заобилазите. Нека оброци буду разноврсни, али мањи количински.

Љубав

Неко вас чачка „у срж", доноси вам занесеност и потребу да се јаче повежете са овом особом. Могуће је интензивирање и покретање дешавања – иако ово на прву лопту дјелује као страсна прича али са упитним роком трајања – развој догађаја вас може изненадити. Заузете Шкорпије – емоције су ових дана на врхунцу па је пред вама микс романтике, страсти, али и бијеса и посесивности. Нећете бити млаки ни кад се волите, ни кад се сукобљавате. Комуникација са партнером ће се побољшати у другом дијелу седмице па ћете у нову 2024. годину ипак упловити на таласу добре енергије.

Посао

Скоро па свака пословна ситуација или договор ће у почетној фази имати или неку забрљотину или неразумијевање или склоп околности које вам не иду на руку, отежавају вам и успоравају вас. Но, исто тако – све ће се ријешити и посложити до краја радне недјеље. Исто тако – вама ће та радна недјеља до посљедњег момента бити баш баш радна – јер нема показатеља да тренутно имате луфта да на миру и натенане дочекате празнике. Ви ћете вјероватно пословну 2023. закључити тек у недјељу прије подне.

Здравље

Три „П" – прехладе, повреде, превише умора.

СТРИЈЕЛАЦ

Храна

Потребни су вам витамини и минерали, разноврсни оброци који ће у потпуности подмирити потребе вашег организма. Слаткише избјегавајте, а смањите и унос тијеста, сосова, пуномасних млијечних производа.

Љубав

У првом дијелу недјеље обуздајте потребу да се хватате и реагујете за сваку ситницу, али и да партнеру држите бескрајне придике у фазону „једно те исто те једно те исто". Покушајте да на све гледате са неке позитивније стране – празници се приближавају, има и више него довољно разлога да обоје будете у добром фазону, у покрету и у страстима. Слободни – Венера улази у ваш знак два дана пред нову годину – вријеме је да заблистате, шармирате, привлачите погледе. Немојте бити тужни због неких односа којима је истекао рок и који су сада иза вас – радујте се животу, добром проводу, пријатељима и новим љубавима које стижу.

Посао

И припадници вашег знака ће бити више него пословно активни до самог краја 2023. године. Неће вам ови дани дати много разлога за опуштање – више је него вјероватно да ћете бити у журби и у грчу да све стигнете, ријешите, поправите, средите и договорите на вријеме. Колико год неке ситуације дјеловале компликовано – ријешићете их успјешно. Остаћете без једног доброг дијела живаца – али ћете посљедњег радног дана одахнути. И спремити се за провод. И спремити се да све паре које сте зарадили потрошите.

Здравље

Осјетљиви сте још увијек, па више водите рачуна о себи. Будите опрезни, повреде су могуће.

ЈАРАЦ

Храна

Празнично расположење је ту, желите да се опустите и уживате у друштву, али и у добром оброку. Изузетно ће вам пријати ћуреће и јунеће месо, као и све врсте морске рибе. Не заборавите ни поврће и воће.

Љубав

За вољену особу и вас је најбоље да ових дана не покрећете компликоване теме, да се трудите да будете отворени и искрени једно према другом и да сваки потенцијални неспоразум или недоумицу рјешавате одмах, у почетној фази. Добар је моменат за заједничке планове и акције – било да се припремате за дочек са пријатељима или бисте најрадије отпутовали негдје. Партнер ће бити изразито емотиван, али то ће вам у овим данима и пријати. Слободни Јарчеви – лијепе шансе да кроз пријатеље, изласке или преко друштвених мрежа упознате особу која ће оставити велики утисак на вас. Ни друга страна неће остати равнодушна.

Посао

До половине седмице рачунајте на повећан обим обавеза – јер ћете покушавати да рашчистите све до краја радне недјеље – па ће и заостаци доћи на дневни ред. Немојте се оптерећивати ако нешто не иде по вашим плановима или се развлачи – успјећете све да ријешите на вријеме и други дио седмице вам доноси лагоднију атмосферу и више опуштености на послу. Ово је седмица у којој ћете моћи да зарадите, али ће вам и планирани и непланирани трошкови „одгристи" добар дио финансијског колача.

Здравље

Нешто појачана нервоза и могући проблеми са спавањем.

ВОДОЛИЈА

Храна

У периоду сте када вам прија калоричнија, зачињенија храна, што се свакако не одражава добро ни на вашу линију, а ни на ваше здравље. Мањи, разноврсни оброци….што би можда и функционисало да није празника..

Љубав

Суштински – ситуација између партнера и вас је више него добра. Нема наглих искакања из свакодневних планова и дешавања – евентуално бисте можда брзински морали да се договарате око неког путовања или изласка са пријатељима – страсти ће вас миловати, емоција је присутна, дочек вам доноси да се добро проведете (и потрошите више него што сте планирали) – све у свему – милина. Е, ако вас двоје у оваквим околностима успијете да пронађете нешто око чега ћете се иоле озбиљније покачити – онда вам свака част. Слободни – сем могућности да случајно видите бившег партнера (што би вам тешко „сјело" на стомак) – вама је седмица супер. Уживаћете, дружити се и на најљлепши начин прославити улазак у 2024.

Посао

Лијепо ћете зарадити а онда још љепше све то спискати....и у нову 2024. ући пуног срца, али прилично испражњених џепова. Пословно – обавезе су се нагомилале и схватате да морате ударнички да запнете да бисте све завршили до краја радне недјеље. Неће ово бити једноставно јер вам доста тога одвлачи пажњу – али ако ништа друго – у другом дијелу седмице ће вам бити лакше. У првом дијелу седмице вам је организација слабија, али зато у другом (притиснути роковима) успијевате да се организујете као швајцарски сатић.

Здравље

Мања, пролазна здравствена проблематика.

РИБЕ

Храна

Некако се празници увијек везују за калоричнију исхрану са пуно зачина – а вама би тренутно одговарало потпуно супротно – сведенији оброци, кувана храна, што више поврћа.

Љубав

У односима који су нестабилни или у којима постоје теме које никако да до краја ријешите – прва половина седмице може донијети да се разум и срце сукобљавају па су могуће тензије, чак и расправе. Ситуације је могуће изгладити и ипак под љепшом енергијом ући у нову годину. Односи који су суштински добри – квалитетни договори, наглашене емоције и страст – али и могућност путовања или планова за дочек са пријатељима. Слободне Рибе – наглашене страсти, интензивна осјећања – постоји могућност за јака флертовања, па чак и за авантуру или улазак у тајни однос.

Посао

Нисам сигурна да сте планирали да баш до посљедњег радног дана у овој години будете у прилично „рмбаторском" фазону – али изгледа да вам баш тако нешто слиједи. Доста нервозе, посебно у првом дијелу седмице јер ће у почетној фази сваког договора постојати неразумијевање, а у почетној фази сваке обавезе – компликације. Искакаће и непланиране обавезе, у посљедњем тренутку ћете се сјетити нечега што сте сметнули с ума – и имаћете стиску с временом. Да ли самостално или уз помоћ других – ријешићете.

Здравље

Стабилна здравствена ситуација.

Аутор хороскопа: Олга Савић

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана