Посљедњи ретроградни Меркур ове године наступа 13. децембра: Ево како ће утицати на ваш хороскопски знак

Г.С.
Посљедњи ретроградни Меркур ове године наступа 13. децембра: Ево како ће утицати на ваш хороскопски знак

Од 13. децембра 2023. до 1. јануара 2024. године Меркур ће бити у ретроградном ходу.

Ретроградни Меркур познат је по томе што може изазвати изазове и проблеме у подручјима комуникације, путовања и технологије.

Према порталу сенса.хр, ево како би могао да утиче на различите хороскопске знакове:

Ован

Ретроградни Меркур може довести до неспоразума у комуникацији, посебно с блиским особама. Могли бисте осјетити фрустрацију због отежане реализације својих идеја.

 

Бик

Финансијски планови могу бити погођени током овог периода. Важно је пажљиво пратити трошкове и избјегавати велике финансијске одлуке.

Близанци

Као да је Меркур ваша владајућа планета, ретроградни период може посебно бити изазован. Повећава се могућност неспоразума, нарочито у комуникацији с породицом и партнером.

Рак

Ретроградни Меркур може донијети хаос у вашем дому или пријатељским односима. Препоручљиво је избјегавати битне промене или реновирање у кући током овог периода.

Лав

Могли бисте осетити потешкоће у изражавању својих идеја и мишљења. Комуникација на послу може бити нарушена, стога будите опрезни у професионалним односима.

Дјевица

Ретроградни Меркур може довести до потешкоћа у свакодневној рутини. Препоручује се пажљиво планирање и вођење дневних обавеза.

Вага

Односи с ближњима могу бити изазовни током овог периода. Важно је уложити додатан труд у комуникацију како бисте избегли неспоразуме.

Шкорпија

Ретроградни Меркур може донијети потешкоће у комуникацији с финансијама или промјенама у финансијским плановима. Било би добро провјерити детаље прије доношења важних финансијских одлука.

Стријелац

Комуникација с партнером или блиским пријатељима може бити проблематична. Препоручује се више слушања и разумевања како бисте избјегли конфликте.

Јарац

Ретроградни Меркур може донијети потешкоће у свакодневној комуникацији на послу. Пазите на детаље и проверите све информације прије доношења одлука.

Водолија

Овај период може донијети неспоразуме с пријатељима или унутар друштвених кругова. Будите опрезни у комуникацији како бисте избјегли конфликте.

Рибе

Ретроградни Меркур може утицати на вашу креативност и изражавање. Покушајте јасно да комуницирате своје идеје како бисте избјегли неспоразуме.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана