Посљедњи број године вашег рођења открива да ли сте рођени под срећном звијездом или као баксуз

ГС
Посљедњи број године вашег рођења открива да ли сте рођени под срећном звијездом или као баксуз

Према нумеролозима, година рођења има значајну улогу за наш живот и будућност, али посљедњи број је ипак кључан.

Сваком броју, од 1 до 9, припада одговарајући елемент, а то су: Ваздух, Ватра, Земља, Дрво и Вода. Припадање наведеним елементима може много тога открити о вашем карактеру, особинама и животним навикама.

Ако сте, на примјер, рођени 1982. године посљедњи број у вашој години рођења је dva, а то је елемент Воде. Потражите ваш број и прочитајте шта значи.

Ваздух (0-1)

Особе које су рођене под елементом ваздуха имају снажан карактер. То су праведни и резервисани људи. Досљедни су, али и пуни љубави. Знају шта желе и учиниће све како би остварили своје циљеве. Њихови недостаци су претјерана потреба за стицањем моћи, луксузним стварима и новцем. Они су одлучни у својим намјерама и не толеришу пропусте.

Вода (2-3)

Људи рођени под елементом воде посједују особине попут саосјећања, шарма и симпатије. Маштовити су и сналажљиви, а то их чини успјешнима у каријери везаној за умјетност. Ти људи имају изузетан инстинкт и веома су оријентисани на детаље.

Дрво (4 -5)

Они који су рођени под овим елементом су самоувјерени и марљиви људи. Оригинални су, воле нова искуства и сањају о откривању свијета око себе, али и о бизарним мјестима и загонеткама. Они су веома великодушни.

Ватра (6-7)

Они су прави авантуристи који сањају о одласку на путовање по цијелом свијету. Имају обичај да пребрзо улазе у нове животне ситуације. Људи под овим елементом су љубазни и природни, они знају како да заинтересују друге.

Земља (8-9)

Они који су рођени под елементом земље су поуздани и знају како да остваре своје циљеве. Детаљно разматрају сваку поједину ствар и  прилично су упадљиви. То су људи које воле дисциплину и ред, тако да увијек живе по свом плану. Једино имају страх од непознатог, пише najzena.alo.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана