Пороци хороскопских знакова

metro-portal.hr
Пороци хороскопских знакова

Хороскоп нам може рећи много о карактеру особе, а међу такве особине спадају и зависности, или љепше речено појачане склоности неким пороцима.

Стога, добро прочитајте и запамтите, па кад слиједећи пут будете мјеркали потенцијалног партнера или партнерку, присјетите се ових каректеристика и приупитајте за хороскопски знак прије него што направите било какав заводнички потез.

Ован

Ован, као изразити ватрени индивидуалац привучен је и алкохолом и цигаретама, а кад се томе посвети, није га лако одговорити. Нарочито због тврдоглавог става да се пушењем ослобађају вишка стреса, а и изгледају себи прилично гламурозно с цигаретом у руци.

Бик

Бик је стабилан знак, али кад су у питању храна и пиће као да неко друго биће обузме његово или њено тијело. Угађање чулима је увијек на првом мјесту, тако да је лако замислити Бика који превише воли добру чашицу.

Близанци

Близанци често мијењају расположења што је обично праћено разним пороцима, типа ланчаног пушења, а ако им посао имало зависи од рачунара и Интернета, можете бити сигурни да ће ноћи проводити прије пред екраном него у кревету.

Рак

Рак је под великим утицајем Месеца, што их води према алкохолу и таблетама. Бијес неријетко потискују великим количинама хране, а уз то пуше као локомотиве не би ли остали мршави. Једном ријечју, опрез с њима.

Лав

Лав по дефиницији вјерује у своју бесмртност, па су сви пороци добродошли, од коцке и секса до пушења и прекомјерног пијанчења.

Диевица

Дјевица може бити највећи радохоличар, јер прилично опсесивно приступају свим стварима у животу, а чим ствари крену погрешним смјером, стиже и потреба за алкохолом и таблетама за смирење.

Вага

Вага, с друге стране, воли да побјегне од ружне стварности путем алкохола, а ни лаке дроге нису им стране. Међутим, за разлику од осталих, лако се навуку и на вјежбање које онда спроводе до изнемоглости.

Шкорпија

Шкорпија носи титулу највећег зависника од секса у Зодијаку, а уз то обично долазе и потоци алкохола. Цигарете су омиљени порок из практичног разлога одржавања линије, како не би морали на дијете.

Стријелац

Стријелац, као и Лав, има став бесмртника па му ни један порок није стран, а најчешће се налазе у проблемима с новцем због зависности од путовања која баш и нису прикладна за њихов џеп.

Јарац

Јарац је најмање склон пороцима од свих знакова Зодијака, једино цигарете по њима не спадају у зависности. Друга крајност је анорексија и булимија због опсесија да требало да су мршави и лијепи.

Водолија

Водолија истражује по дефиницији, па ћете их лако пронаћи у свим могућим крајностима, од заклетих вегана који живе ултра здраво до бауљајућих ликова који нису под утицајем нечега једино пред буђење.

Риба

Рибе воле алкохол како би смањиле бол који осјећају у животу, најчешће психички, а кад се појави неки хронични физички бол, зависност од таблета је неизбјежна. Како им машта ради сто на сат, опијати свих врста су им драго друштво па треба пазити на њих.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана