Aстролог открио кога чека борба са најтежим болестима

Г.С.
Foto: Илустрација

Положај месеца у наталној карти представља нашу подсвијест, односно душу особе и самим тим је његов утицај на нашу судбину веома значајан.

Мjесец говори о нашим емоцијама, а емоције директно утичу на наше расположење и на наше здравље. Ако знамо гдје нам је Мjесец и у ком је знаку, можемо помоћи себи, да научимо шта нам помаже што се тиче здравља и што се тиче емотивног задовољства, преноси Ало.

Мjесец у Овну

Када у наталном хороскопу имамо Мjесец у Овну, владар овог Мјесеца је Марс. То указује да смо стално под великим стресом, због тога можемо имати проблеме са видом, синусима, вртоглавице и да на нас утиче мајчина генетика. У овом случају јако је важно да се особа бави физичким вjежбама јер на тај начин каналише своју енергију.

Мjесец у Бику

Када неко има Мjесец у знаку Бика владар овог мjесеца је Венера. У овом случају особа може имати проблеме са великим апетитом или да уопште нема жељу за храном. Такође може имати здравствене проблеме када су у питању грло, крајници и хормонски поремећај, односно поремећај рада штитне жлезде.

Мjесец у Близанцима

Када је у питању Мjесец у знаку Близанаца, владар овог мjесеца је планета Меркур. Овдjjе може доћи до проблема са дисајним органима и чести проблеми са раменима. Особа осjећа велики негативни утицај својих мисли, због тога може имати проблеме и промjене у расположењу. То негативно утиче на њихову слику о себи и ствара осjећај несигурности и нерационалности.

Мjесец у Раку

Мjесец у Раку доноси стомачне тегобе и осећај надутости стомака. Овде проблем може бити лоше варење што негативно утиче на њихово расположење. Ове особе могу бити веома интровертне и веома емотивно затворене, што негативно утиче и на здравље, постају меланхолични и конзумирају превише слаткиша.

Мjесец у Лаву

Мjесец у Лаву даје превелику хиперактивност и осцилације у крвном притиску. За ове људе јако је важно да воде рачуна о редовном спавању и редовном узимање лијекова. Они могу имати проблем са вишком течности болови у леђима.

Битно је да науче да редовно контролишу здравље и да науче да редовно тренирају, спавају, шетају.

Мјесец у Дјевици

Када је у питању Мјесец у Дјевици, владар је Меркур који указује на проблеме са желудцем и подстиче потребу за слаткишима на нервној бази. То су особе које су јако нервозне и напете ако немају обавезе и ако нису нечему посвијећени.

За њих је љековито да се посвете послу и обавезама што се тиче посла и каријере.

Мјесец у Ваги

Када је у питању Мјесец у знаку Ваге, његов владар је Венера. Овде проблем могу бити алергије на нервној бази, хормонски дисбаланс такође на нервној бази посебно ако су нарушени породични и љубавни односи. За ове особе је јако важно да имају добар однос са собом и да поштују своје жеље и циљеве.

Мјесец у Шкорпији

Што се тиче Месеца у Шкорпији, његов владар је планета Плутон и доноси могуће проблеме са гинеколошке стране, пренаглашена сексуалност која може да створи фрустрације и тотални дисбаланс у емотивном смислу. Ове особе могу имати проблем са честим упалама бешике. За њих је јако важно да постигну хармонију између емоција и страсти.

Мјесец у Стријелцу

Кад особа има Мјесец у знаку Стријелца, највећи проблем могу бити инфективне болести, јетра, жуч и имуни систем. Такође проблем може бити и доњи дио кичме, зато је јако важно водити рачуна о томе колико су у сједећем положају, јер се то често јавља због предугог сједења. У том случају су јако важне вјежбе за кичму и за опуштање тијела.

Мјесец у Јарцу

Када неко има Мјесец у знаку Јарца, владар овог Мјесеца је планета Сатурн. Ово су могући проблеми са зглобовима, кољенима, екцемима и проблеми са зубима. Код ових људи је јако важно да воде рачуна о расположењу јер су склони песимизму и лошим мислима. Доминантна је генетика по оцу.

Мјесец у Водолији 

Код Мјесеца у Водолији, владајућа планета је Уран која доноси проблеме са повредама и лошом циркулацијом. Ове особе могу бити склоне мрзовољности и то прелази у лењост. То негативно утиче на њихово расположење и то се негативно одражава и на здравље. Обратити пажњу на проблеме са венама.

Мјесец у Рибама

И на крају Мјесец у Рибама говори о претјераној имагинацији и немогућности да се особа повеже са собом у реалном животу. На ову особу утиче све око ње, стога један јако важно да води рачуна о емотивним стабилним односима. Ова особа често бежи од својих здравствених проблема и себе доводи до стање безизлазности када су у питању већи здравствени проблеми. Важно је обратити пажњу на проблеме са стопалима који се могу појавити изненада посебно током зиме.








 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана