Плави Мjесец утиче на све знакове: Припремите се за промјене које стижу 19. августа

Г.С.
Foto: Илустрација

Плави Мjесец се дешава само једном у неколико година, али следећи Пун Мjесец 19. августа је заиста моћан!

Не само да је испуњен енергијом Мjесеца Стургеон, већ је и Супермjесец и Плави Мjесец – удвостручујући своју моћ да побољша лични раст, дубоку интроспекцију и манифестацију будућих циљева.

Енергија Супермjесеца

Супермjесеци се јављају када је Мjесец најближи Земљи у својој орбити, због чега изгледа веће и светлије него обично. Сваки Пун Мjесец носи своју снагу, али Супермjесец појачава ову енергију, означавајући кулминацију и чинећи тренутке погодним за јасноћу и постављање намjера.

Енергија Мjесеца Стургеон

У астрологији, Мjесец Стургеон симболизује обиље, мудрост и трансформацију. Размислите о свему што сте већ постигли и визуализујте како можете наставити да растете. Сада је вријеме да поставите циљеве који ће вам помоћи да остварите ове жеље.

Енергија Плавог Мјесеца

Постоје два значења Плавог Мјесеца. Овај Плави Мјесец је „сезонски“ јер је трећи од четири Пуна Мјесеца који се јављају у једној астрономској сезони. Друго значење је „мјесечни“ Плави Мјесец, што се односи на други Пун Мјесец у календарском месецу, што ће се односити на следећи Плави Мјесец који ћемо доживети у мају 2026. Плави Мјесеци се сматрају планетама који доносе повећану емоционалну енергију, што је савршен тренутак за исцељење и дубоке промјене.

Како да искористите моћну енергију Супер Плавог Мјесеца

Пронађите мирно мјесто

Затворите очи и фокусирајте се на жељени резултат. Енергија Пуна Мјесеца ће појачати вашу визију, чинећи је могућом да постане стварност.

Вјежбајте писање захвалности

…да бисте повећали своју моћ манифестације. Што више гајите захвалност, то ћете више позитивне енергије привући у свој живот.

Ослободите се онога што вам више не користи

Верујте својој интуицији и будите искрени према себи. Промјена није само могућа, већ је и неопходна за ваш раст. Питајте се шта треба да опростите – и себи и другима. Покушајте да напишете све што желите.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана