Пет највећих заводница међу хороскопским знаковима

cosmololitan.hr
Пет највећих заводница међу хороскопским знаковима

Љепота, сексепил и магнетна привлачност… Даме у овим хороскопским знаковима без сумње су највеће заводнице.

Ован

Овнови су спортске грађе, дјелују снажно и имају изражене црте лица. Црте лица које се тешко заборављају. Често ћете бити у прилици да упознате маркантну црнку, тамнопуту љепотицу свијетлих очију или наизглед сасвим обично речено, прелијепу бринету савршеног стаса. Њихов изглед је у складу са снажном и енергичном личношћу карактеристичном за овај знак, а њихова свиленкаста кожа потрудиће се да сваки додир ове љепотице заувијек остане дубоко урезан у вашем сјећању.

Лав

Снажне, грациозне и често спортске грађе, Лавице плијене без компромиса. Нећете пуно времена потрошити у потрази за Лавицом дивно исклесаних ногу, чији изглед и држање остављају без текста. Воле да се облаче модерно и сређују се, а понекад у томе и уживају. Лавицама можемо приписати много талената, а без лажне скромности, природна љепота и шарм никада не престају интригирају мушкарце. Ако мислите да је овдје ријеч о просјечној љепоти, преварили сте се! Њих ћете лако препознати међу многима, јер, поред споменуте љепоте, њихов стил облачења и живота ријетко је клише.

Шкорпија

Чак и кад су мршаве, Шкорпије су прилично јаке грађе. Добре ноге, шира рамена, упечатљиво лице са сензуалним уснама и продорним очима, неријетко красе ове љепотице. Припаднице овог знака најчешће имају прелокепу смеђу и густу косу. Мушке Шкорпије воле да се сређују, али њихов истанчан укус никада неће допустити да у томе и подбаце. Кад вас освоји, Шкорпија ће свој отров сервирати тако да ћете га попити с ужитком. Њихова љепота је увијек изнад просјека, а поред мушкараца обожавају их и дјеца. Онај којег Шкорпија искрено заволи, прави је срећник.

Стрелац

Дјевојке у знаку Стрелца најзгодније су у цијелом хороскопу. Просјечне висине, спортске грађе, ове љепотице као да имају природан талент за истицање. Често лијепог и помало дугуљастог лица, високог чела и изражених свијетлих очију. Воле да се облаче спортски и једноставно, али неће подбацити онда кад се од њих очекује појава у пуном сјају. Оне ће то направити на прави начин и с одмереном дозом луцидности. Увијек оригиналне у наступу, лако ће вам украсти пажњу. Кад су у проводу, неће вам пуно требати да их приметите у гомили љепотица, јер њихова љепота и шарм долазе до изражаја највише онда кад се добро осјећају.

Водолија

Отров се држи у малим бочицама. Водолије су обично средње висине или ниске. Имају прелијепо заобљено лице и свјетлији тен. Обично имају мање шаке и стопала, али лијепо обликоване ноге. Очи су им нежне, а поглед бистар и искрен. Имају лијепе и меке, крупне усне. Оне не придају превелик значај одећи, јер знају да одјећа неће бити важна кад одлуче да освоје свог изабраника. Водолије су често природно обдарене женским атрибутима и остављају супротни пол без даха.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана