Пет најпохлепнијих хороскопских знакова

ГС
Пет најпохлепнијих хороскопских знакова

Људи рођени у овим хороскопским знаковима су обично егоцентрични и не размишљају о томе како ће њихово понашање утјецати на друге. Ако нешто желе, то морају и имати и то у најкраћем могућем року.

Ован

Људи рођени у знаку Овна често су добри продавачи; они су одлични у трговини углавном зато што желе да добију што више, пружајући што мање. Они воле бесплатне ствари и увијек су први на линији, гдје неко дарује нешто бесплатно. Зашто наручити вечеру у бару када можете добити бесплатне грицкалице? Иако је то само велика грицкалица, Овна неће бити срамота да затражи додатну порцију и узнемирава особље својим невјероватним захтјевима.

Јарац

Јарци су као просјечни шефови: они дају себи сјајан бонус и кажу запосленима да је то била лоша година и да за њих нема довољно новца. Није то што су невјероватно себични - нису, само вјерују да имају право на нешто више због напорног рада који су урадили, тако да само желе фер награду. Зато су Јарци јако задовољни када добро заврше посао, али су још задовољнији када се све то одражава на њиховом рачуну у банци.

Лав

Лавови су прилично интелигентни и воле да се похвале својом памећу. Увијек траже пречице и друге генијалне начине да преваре друге. Није их брига шта ће се десити у будућности - осим ако се то наравно не одражава на њиховом банковном рачуну. Они обично остају у границама закона, што не значи да немају скривене рачуне на Кајманским острвима, гдје је њихов новац сигуран од пореских власти. Такође воле куповину - што су веће и блиставе ствари, то их више воле. Често су прилично такмичарски настројени и увијек морају да остану корак испред свих.

Бик

Бик је гладан живота, али се његова глад често граничи са лажљивошћу. Они желе да пробају и доживе апсолутно све, и више воле ако неко други плаћа за то. Они који су рођени у знаку Бика су одлично друштво на вечери, али ће бити више него срећни ако ви узмете рачун. Ако им учините услугу, немојте очекивати да ће је вратити - икада. Није да су лијени, они стварно цијене своје слободно вријеме, које им је потребно да мало охладе и да пар пута дубоко удахну. Они обично воле храну и могу постати прилично похлепни када су скупо јело или други специјалитети на менију.

Шкорпија

Новембер Шкорпије су углавном жељне пажње. Они не воле да виде свог партнера да флертује са неким другим - заправо, чак и не воле да виде свог партнера да проводи вријеме са неким осим њима. Они могу бити прилично љубоморни, а том љубомором понекад хране своју похлепу. Да, они такође могу бити прилично посесивни када је у питању вољена особа. Ако Шкорпија сматра да не добија све што јој треба, брзо ће ствари преузети у своје руке. Они су такође мастер манипулатори ако је потребно да задовоље своје потребе, и стварно не узимају у обзир мишљење и осећања било кога укљученог у ситуацију.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана