Пет најокрутнијих хороскопских знакова: Они се не устручавају да повриједе људе

ГС
Foto: Илустрација

У модерном свету, све је више луди који из нас црпе енергију и „хране“ душу чињеницом да другима не иде најбоље. Астролози кажу, да се овакви људи, „енергетски вампири“, најчешће рађају у овим хороскопским знаковима:

Стријелац

На први поглед изгледају љубазно, али то је само њихова маска. Стријелац никад неће пропустити прилику да извуче оно што му треба од неке особе. Вјешти су манипулатори и користе људе како би стигли до зацртаних циљева.

Он ће вам постати најбољи пријатељ, затим ће од вас узети оно што му треба, а онда ће вам окренути леђа и више вам се неће јавити.

Јарац

У овом знаку рађају се људи који свима завиде на успјеху. Они воле да шире приче о другим људима и уживају у туђој патњи.

У крви им је да понижавају друге особе и често мисле да су у праву и да немају ниједну ману. Када вам је лоше у животу, Јарац ће се увијек наћи у близини да вам долије со на рану.

Близанци

Близанци често несвјесно испадну лоши. Они захтјевају од других пажњу, али када се неко њима близак нађе у невољи, не умију да буду подршка. Они нису толико завидни, колико не умеју да буду утјеха и раме за плакање. Они једноставно не знај шта су одговорност и обавезе. Повриједиће вас, а онда ће се понашати као да се ништа није догодило.

Лав

Представници овог хороскопског знака једноставно воле да покваре живот ономе ко им је стао на жуљ. Они су мајстори освете, то раде смишљено и плански.

Врло лако губе живце због туђег успјеха, ако некој особи иде добро, она одмах постаје главни непријатељ Лаву.

Представници овог знака имају потребу да увијек буду испред свих, на врху и у центру пажње, па често осјећају љубомору и бес због туђих успјеха.

Шкорпија

Они уживају да уништавају живот људима, без посебног разлога, једноставно уживају у чињеници да неко пати. Чак и ако буду откривени, наћи ће много разлога да се оправдају, али никада не признају своју кривицу.

Највише уживају у сплеткарењу и трачарењу. Ове особе ни не покушавајте да промијените, преноси Стил.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана