Пет добродушних хороскопских знакова које други најчешће повређују

Агенције
Foto: Илустрација

Људи који имају мека срца знају да буду посебно осјетљиви. Њихова осећања су крхка када је у питању љубав, а њихова добродушност може уједно да буде и проклетство и благослов.

Ово је пет најдобродушнијих знакова Зодијака, који бивају и највише повријеђени.

1. Рак

Рак је најосјетљивији знак у хороскопу. Они се веома дају и воле да дају и примају љубав. Било да је то од породице, пријатеља или партнера, они уживају у љубави и наклоности и ако им не узврате иста осјећања, то заиста може да им сломи срце. Најбољи начин да волите Рака је да не манипулишете њиме и да не искоришћавате његову природну љубав.

2. Шкорпија

Шкорпије закопавају своје емоције јер дубоко у себи имају крхка срца. Не воле да буду одбачени и ако се осјећају као да јесу онда то никад не изађе на добро. Шкорпије су у стању да обрате пажњу на детаље и уоче да ли их користите чак и када мислите да оне то не знају.

3. Близанци

Близанци су потајно емотивни људи. Веома су осјетљиви, али су одлични у извођењу представе. Иза завјеса, њихова срца су веома крхка. Труде се да буду чврсти, али дубоко у себи су љубавници и воле да дају и примају наклоност. Одбијају да им срца буду сломљена, због чега ће увијек оклевати да вам дају до знања да већ држите њихово срце у руци. Чак и онда када то нисте знали, држали сте га све вријеме.

4. Ован

Овај знак је веома осјетљив. Они ће вам дати све, али када их једном издате, настаје пакао. Они носе своја срца на рукаву, па ако им нешто кажете или учините нешто да их повриједите, они ће учинити све да осјетите бол који сте им нанијели. Зато - пажљиво поступајте са њима.

5. Рибе

Рибе су знак који неће узети ништа мање од очекиваног. Веома су крхке и желе сву вашу пажњу када су са вама. Оне вјерују у лојалност, па ако су лојални вама, очекују исто да им узвратите. Ако им сломите срце, оне ће бити толико сломљене да ће вам то бити посљедњи и једини пут да направите такву грешку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана