Пазите се везе са овим знаком у хороскопу

Агенције
Пазите се везе са овим знаком у хороскопу

Астролози сматрају да сваки хороскопски знак другачије доживљава заљубљеност и да на различите начине покушава да освоји вољену особу…

ОВАН

 


Када се заљубе, особе рођене у овом знаку, не крију емоције и спремне су на све како би освојили ту особу. Овај знак у љубави размишља срцем и несебично пружа љубав вољеној особи. Заљубљени Овнови се потпуно предају емоцијама, па стално мисле на њу/њега и тада се осjећају као на седмом небу.

БИК

Бик је и по овом питању веома прорачунат. Он неће изгубити главу због заљубљености већ ће пажљиво промислити како да импресионира особу у коју је заљубљен. Своја осjећања не изражава тек тако, али када се упусти у освајање даје све од себе да придобије вољену особу. Чак и на љубав често гледа кроз свој хедонизам, па ће освајати уз сјајну вечеру, пробрану храну и неко одабрано пиће.

БЛИЗАНЦИ

Када се Близанац заљуби, он то жели да подjели са цијелим свијетом, а не би могао да сакрије и да хоће, јер би као доказ заљубљености остао на њиховом лицу, осмијех, црвени образи и сјај у очима. Можда ће својим искреним и нескриваним осјећањима уплашити потенцијалног партнера или партнерку, међутим, Близанцима много значи отвореност и на тај начин желе да граде и везу.

РАК

Иако је један од најосјетљивијих знакова Зодијака, Ракови не показују тако лако емоције. Тек када се стварно заљуби и са том особом жели да изгради озбиљну везу, онда Рак отвара потпуно своје емоције и безгранично воли. Припадници овог знака избјегавају да показују емоције у јавности, али и њихов израз лица умије да открије тренутну заљубљеност.

ЛАВ

Када се заљуби, Лав се труди да побољшава што више свој изглед, стас и начин одјевања, како би се допао вољеној особи. Међутим, Лавови немају страх да отворено покажу емоције, па чак им прија када изјаве љубав у јавности пред публиком. Ако им првог пута не успије да задиве њега/њу, то за њих неће бити погубно, јер Лавови не одустају све док не добију оно што желе.

ДЈЕВИЦА

Припадницима овог знака прија заљубљеност како би мало побјегли од одговорности и рутине. Дјевице су веома стидљиве и тешко показују своје емоције. Међутим, када се заљуби, Дјевица има живописна, романтична маштања и већ почиње да планира будућност са том особом. Дјевице никада неће флертовати отворено, већ ће користити детаље и суптилне знакове.

ВАГА

Када се заљуби, Вага планира сваку ријеч и покрет у комуникацији са изабраном особом и стално је у страху да ће нешто погрешити.Ваге су у стању да потпуно изгубе главу када се заљубе. Оне могу ићи и до тог нивоа зависности да свој живот у потпуности подреде вољеној особи. Највећи проблем особама рођеним у овом знаку јесте усамљеност.

ШКОРПИЈА

Када сретну особу у коју се заљубе, Шкорпије почињу да себи постављају питања о томе гдје је та особа била до сада и зашто им је баш у овом тренутку суђено. Особе рођене у овом знаку веома озбиљно схватају заљубљеност и увијек су искрене када су у питању емоције. Шкорпије воле да буду у љубави доминантне, а као један од најстраственијих знакова, неће имати проблем да освоје особу која им се допала.

СТРЕЛАЦ

Стрелчеви изјављују љубав на јако оригиналан и духовит начин, па им освајање особе у коју су заљубљени често полази од руке. Они знају да импресионирају вољену особу, приреде незаборавне тренутке и потпуно оставе без даха. Међутим, лоша особина код заљубљених Стрелчева јесте велика љубомора, па чак и без потребе и повода.

ЈАРАЦ

Јарац на први поглед дјелује хладно и неприступачно, али када се заљуби у стању је све да учини за вољену особу. Иако сакривене, емоције овог знака могу бити веома снажне и искрене. Када се јако заљуби, Јарац се потпуно препушта љубави, а чак и лоше навике особе у коју је заљубљен чине му се атрактивним. Због велике посвећености свом послу и схватања љубави као нечег јако озбиљног, Јарчеви се углавном препусте емоцијама у зрелијем добу.

ВОДОЛИЈА

Када се заљуби, Водолија то не крије, па чак то и подјели са пријатељима и породицом. Особе рођене у овом знаку уживају да освајају на духовит и необичан начин. Иако су отворене, Водолија неће баш све емоције показати све док не сазна шта и друга особа мисли о њој.

РИБЕ

Рибе на најинтезивнији начин доживљавају своје емоције и заљубљеност. Они ће од своје љубави направити најромантичнију причу, са много детаља који би често другима били и неразумљиви. Склоне су и платонским љубавима и заљубљености и сва стања проживе у свом свијету маште.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана