Oвом хороскопу слиједе турбулентни дани

ГС
Oвом хороскопу слиједе турбулентни дани

Прочитајте недељни хороскоп од 12. до 18. септембра 2022. године!

Ован

Недељни хороскоп од 12. до 18. септембра 2022. године вам предвиђа нова пословна познанства са људима од утицаја. Искористите максимално нове прилике јер ће вам у будућности значити. Иако се осјећате мало несигурно, то је сасвим нормално, поготово ако сте почетник у послу. Пронађите инспирацију и савјете од успјешних људи и видјећете како вам се видици отварају. Најбољи дани биће вам сриједа и петак.

Бик

Почетак недјеље биће вам пун обавеза. Дајте све од себе како бисте у другој половини имали више слободног времена. Иако мислите да немате подршку партнера, могуће да вам он то показује на веома чудан начин. Обратите пажњу на скривене знаке и отворено кажите шта вам смета у односу. Могући су проблеми са несаницом. Најбољи дани биће вам четвртак и субота.

Близанци

Ваш недјељни хороскоп је у знаку креативности и осјећајности. С једне стране се борите са мислима како да остварите све што пожелите, а с друге стране желите и да удовољите партнеру и драгим особама. Недостаје вам боља организација. Средина мјесеца вам доноси изненадни новчани добитак. Идеално је да га склоните са стране, као и да умјерено трошите. Најбољи дани биће вам сриједа и субота.

Рак

Осјећате се деморалисано када је посао у питању. Имате утисак да се вртите у круг и да све што радите нема смисла. Ако сте размишљали да промијените окружење, сад је вријеме да пресјечете. Нема ништа лоше у томе да мало угодите себи како се не бисте осјећали лоше и негативно утицали на друге. Могуће су изненадне главобоље. Најбољи дани биће вам петак и недјеља.

Лав

Недјељни хороскоп вам савјетује да покажете више разумијевања за блиске људе. Иако мислите да ће то приказати вашу њежнију страну природе, веома ће добро утицати и на вашу репутацију у друштву, али и вас саме. Што се тиче посла, на уму су вам нове идеје, али за њих ће вам бити потребна подршка једне моћне женске особе. Љубав вам је тренутно посљедња ставка на уму и пријаће вам неко вријеме да будете соло. Најбољи дани биће вам субота и недјеља.

Дјевица

Нешто вас опасно мучи и не да вам мира. Бјежањем од проблема нећете ништа ријешити. Застаните на секунду и размислите на који начин сте довели себе у ту ситуациију, а још боље рјешење је да се суочите са самим проблемом. Што се тиче посла, недјељни хороскоп вам поручује да не узимате у обзир ко шта прича о вама. Дајте свој максимум и резултати су загарантовани. Најбољи дани биће вам уторак и субота.

Вага

Недјељни хороскоп од 12. до 18. септембра 2022. године вам доноси лијепе вести. Један драги члан фамилије ће вам испунити недјељу. Не осврћите се на прошлост како не бисте запали у меланхолију. Појавиће се неко ко ће вам понудити занимљиву сарадњу од које ћете обоје имати добитак. Не трчите пред руду и поставите услове који ће бити најповољнији по обоје. Најбољи дани биће вам сриједа и петак.

Шкорпија

Упорно потискујете проблем који се неко вријеме уназад гомила у вама. Покушајте да преокупирате мисли продуктивношћу. Радите ствари које волите и које вас испуњују и видјећете како ћете процвјетати. Упорно вам неко из окружења ставља до знања да му се допадате. Уколико не осјећате привлачност, немојте себе да силите. Крај недјеље је идеално вријеме да окупите друштво и лијепо се забавите. Најбољи дани биће вам сриједа и субота.

Стријелац

Почетак недјеље тече мирно, али већ средином очекујте мини турбуленције. Иако вам се чини да се са партнером све ријешило, врло је могуће да ће вам “бацити” све карте на сто и рећи вам неке ствари које вам се неће допасти. Покушајте аргументовано да ријешите несугласице. Вријеме је да се посветите себи. Занемарили сте посао и каријеру, а тога сте и сами свјесни. Окружите се амбициозним људима и процвјетаћете. Најбољи дани биће вам понедјељак и сриједа.

Јарац

Недјељни хороскоп од 12. до 18. септембра 2022. године вам савјетује да прикочите што се тиче људи. Нису сви онакви какви вам се представљају. Зато, добро обратите пажњу на лажне пријатеље. На послу ће вас неко запазити, пронађите мотивацију да не одустајете. Имате велику подршку партнера, али вријеме је да и њему покажете колико вам значи и пружите му више пажње. Најбољи дани биће вам понедјељак и петак.

Водолија

У крви вам је да истјерујете правду, али имајте на уму да на тај начин можете врло лако у очима других да испаднете помахнитали и нерационални. Недјељни хороскоп вам савјетује да то радите мудро и не брзате у доношењу одлука. Очекује вас занимљив сусрет са млађом особом. Слободним Водолијама пријаће ново познанство и размјењивање мишљења. Најбољи дани биће вам четвртак и субота.

Рибе

Недјељни хороскоп од 12. до 18. септембра 2022. године вам доноси дуго очекиване вијести. Таман кад сте мислили да од тога нема ништа, повољни аспект звијезда вас увјерава у супротно. Коначно је дошло вријеме да се мало опустите и обрадујете себе стварима и људима који вас испуњавају. Другу половину недјеље искористите да “побјегнете” из града. Најбољи дани биће вам петак и субота.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана