Ово су убjедљиво три најпаметнија знака у хороскопу

Агенције
Ово су убjедљиво три најпаметнија знака у хороскопу

Довитљиви, радознали и знају одговор на свако питање...

Близанци
Још од малих ногу воле да истражују и испитују. Врло су радознале природе па их занима много ствари из различитих области, иако су најчешће наклоњени умјетности. Веома су интелигентни па отуда и произлази њихова духовитост и довитљивост.

Из тог разлога увијек су окружени људима са којима могу водити конструктивне разговоре, а такође траже интелигентног партнера са којом ће моћи да причају о свему јер их празне приче не испуњавају.

Шкорпија
Ниједан знак хороскопа није толико проницљив и интуитиван као Шкорпија. Готово да не постоји ствар у коју њихов продорни поглед и наглашено шесто чуло не би могли да продру. Они увијек и теже да у свему осете дубину, да загребу испод површине и увиде прави смисао. Њима не покушавајте да манипулишете јер су они ти који то раде, а врло лако провале туђе намјере.

Стрелац
Вихорне и радознале природе попут Близанаца увијек имају потребу да сазнају више и дјелују често прилично неозбиљно. Међутим, они су итекако проницљиви и добро знају да процјене ситуацију. Веома су друштвени и знају како са људима.

Није им проблем да већ на прву лопту придобију симпатије када се нађу у новом друштву, а такође и да добро процјене какав је ко. Међу припадницима овог знака има доста научника, а математика и уопште природне науке су им јача страна. Воле да улажу у себе и свој интелект током цијелог живота.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана