Ово су убjедљиво најбољи љубавници у хороскопу

Агенције
Ово су убjедљиво најбољи љубавници у хороскопу

Откријте у којим знацима су рођени мушкарци који стварају највећу магију међу чаршавфима.

ОВАН

Овнови имају чаробну, магнетску личност, а будући да воле да контролишу добри су у љубљењу. Но, исто тако су нестрпљиви и понекад себични у вођењу љубави, што може довести до потешкоћа у односу. Њихови тренуци страсти често знају да буду брзопролазни, али ако их подјеле с вама, очекујте једну од најинтензивнијих љубавних доживљаја.

Како га завести: Да бисте завели Овна, не будите стидљиви. Покажите да имате мозак и да сте спонтани. Овнови уживају у непредвидљивости, а комплименте ће увијек радо примјити.

БИК

Важи за најбољег љубавника и најмужевнији знак зодијака. Има екстремно снажан љубавни нагон и сталну потребу за физичким додиром, а њихов апетит за интимношћу чини се неутољив. За њега је љубав попут хране у којој треба уживати дуго, често и потпуно предано.

Како га завести: Бикови ће јако цјенити ако им поклоните нешто, а због своје сензуалности одмах примете мирис, чисту и мекану кожу и свјеж дах код саговорника.

БЛИЗАНЦИ

Ако цијените интелигенцију код партнера, Близанци су јако добар избор. Паметни и довитљиви, мајстори су флерта и лако вас могу оборити с ногу. Изузетно су маштовити као љубавници и с њима се засигурно нећете досађивати. Но, водите бригу да сличне карактеристике и они очекују од партнера.

Како га завести: Близанце ће привући похвале и дивљење њиховом интелекту. Желите ли привући припадника овог знака, тражите му савјете, похвалите његове одлуке и трудите се да покажете интелигенцију.

РАК

Као најемотивнијем и најосјетљивем знаку Зодијака, Раку је потребан њежан додир и дубока емоционална повезаност са партнером. Цијене брижност и примјетиће ако чините добра дијела другима. Предани су љубавници, али ако изневерите њихово повјерење, спремни су на жестоку освету.

Како га завести: Рака ћете најбоље завести роматничном атмосфером и сентименталношћу. Уживају кад се неко брине о њима и пружа им заштиту.

ЛАВ

Увијек ватрени, Лавови горе у својој сексуалној самоувјерености и моћи. У кревету преузимају иницијативу и истражују љубавничке вјештине готово на драматичан начин. Ако се нађете с Лавом у таквом вртлогу страсти, очекујте пуно поклона и пажње.

Како га завести: Да бисте га завели, једноставно узвратите истом мјером. Његову нежну страну пробудићете ако му лагано пролазите прстима кроз косу.

ДЈЕВИЦА

Желите ли да будете некоме центар свијета, освојите Девицу. Ниједан други знак неће вам пружити толико пажње. Иако на површини изгледају мирне и сталожене, испод коже скрива се огромна сензуалност. Склоне су опсесији једном особом и перфекционизму, што може бити тешка комбинација у вези. Но, будите свјесни да ће вас вољети цио живот.

Како је завести: Да бисте завели Девицу, будите чисти, пристојни и сталожени. Она тражи савршенство и прилично је избирљива.

ВАГА

Жељна да пружи задовољство, Вага је одличан и предан љубавник. Воли сентименталности и романтичност, а биће јој драго и да јој испуните понеку маштарију. Флертовање је Вагама у крви, као и експериментисање у кревету.

Како је завести: Завести Вагу најлакше је примјеном старе школе романтике. Треба показати ширину, једноставност и шармантност.

ШКОРПИЈА

Најсексуалнији од свих хороскопских знакова Зодијака, Шкорпијама није страно да буду манипулатори и да искоришћавају друге за своје сексуалне апетите. Имају хипнотичку привлачност па су у физичком смислу одлични у кревету, иако имају проблема са спајањем емоција у цијелу причу.

Како га завести: Шкорпије је изузетно тешко завести, обзиром да су ради свог шарма и манипулативних склоности навикли да сами буду заводници.

СТРЕЛАЦ

По природи разиран и дјетињаст, Стрелац увијек остаје млад у срцу и отворен за експерименте у постељи. Због такве нарави, често су изузетно страствени према једној особи, али убрзо добију потребу за новим авантурама. За оне који желе кратку и забавну авантуру, Стрелци су одличан избор, а они који желе везу могу их сматрати помало злочестим хороскопским знаком.

Како га завести: Они воле кад их додирују по струку, боковима и бутинама. Своју веселост и смисао за хумор примјетиће и код других.

ЈАРАЦ

Јарац је резервисан према другима па мора да се снажно заљуби да би постигао истинску физичку интимност. Несклони експериментисању, али стабилни и вјерни у везама, Јарчеви су одличан избор за оне који желе праву везу.

Како га завести: Прилази им се полагано и прорачунато. Желите ли Јарца, концентришите се на мале додире и дубоке погледе. Не дајте им све одмах и након неког времена узвратиће вам експлозијом.

ВОДОЛИЈА

Волиће вас због вашег тела и неће се замарати односом прије него вас позове у кревет. Жељни су физичке љубави и непредвиљиве романсе. Имају побуњеничку природу и бићете им пожељни ако сте своји и оригинални.

Како га завести: Завести Водолију? Глумите неосвојиву.

РИБЕ

Овај хороскопски знак пружиће вам пуно задовољства у физичком смислу. Рибе воле удовољавати и најсрећније су кад су сви око њих срећни. Кад упознају љубав свог живота, нема проблема којег неће жељети да ријеше сексом помирења.

Како их завести: Они воле агресивнији приступ. Рибе су лијене и мрзи их да учествују у заводничким играма тако да треба да будете одважни кад им приступите.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана