Ово су три највеће опаснице у Зодијаку

Агенције
Ово су три највеће опаснице у Зодијаку

Оне су дивне, шармантне, софистициране и учиниле би све за човjека ког воле.

Због њега иду и кроз ватру и воду, ако треба и пjешке до Месеца, али ако јој се само учини да јој он окреће леђа боље би му било да нестане са лица Земље. Откријте којим то хороскопским знацима припадају ове фаталне и неумољиве даме.

ЛАВ

Лавица је жена крајности- ако те воли, обожаваће те без остатка, а ако не, мрзеће те из дна душе. Иако је за јавност јака, готово недодирљива и ауторитативна, она се у загрљају свог мушкарца претвара у умиљато маче. Њој су у љубавном односу врло битне 2 ставке – да буде већи ауторитет партнеру него он њој и да се фантастично слажу у сексу, јер је изузетно чулна особа. Уколико су ти услови испуњени, нема препрека за њену срећу и емотивну испуњеност.

Наравно, њен мушкарац мора да јој се свакодневно диви и што ћешће говори да је једна једина и непоновљива, право ремек- дjело. Поред тога, пожељно је да је она и интелектуално надмоћнија.

Међутим, бајка почиње да се руши кад он због премора први пут одбије да води љубав са њом. Слиједећег јутра дочекаће га кола изгребана кључем, јер то је Лјавици очас посла и одрадиће без трунке гриже савијести, само да се њен его врати у нормалу. Ако случајно погледа неку млађу или згоднију од ње, треба да се спреми са вишечасовни монолог. Лавови имају ту моћ да сваког убиједе да је црно бијело, па ће тако искористити и овакву ситуацију да је скроз преокрене и да набеди партнера како је више не воли, како њихов однос губи сваки смисао и томе слично, иако њему то није ни на крај памети.

Ако јој онако узгред каже да му се чини да јој бокови дјелују мало шири него прошле године, уопште не треба да се изненади кад се она појави сва скоцкана ниоткуда, попне се на хаубу изгребаних кола и из своје повеће скупоцене торбе извуче чекић и ломи сва стакла док је он у њима. Вјероватно ће сачекати моменат да он у њима буде још са неким, како би га додатно осрамотила, али то неће представљати никакву бламажу за њу.

ШКОРПИЈА

Она је феме фатале у самом смислу те ријечи, биће са невјероватном маштом и још отровнијим језиком. Њу не занимају слабићи нити просјек у било ком облику, она од живота жели да узме само оно најбоље! Прво по чему ћете је примјетити и заувијек памтити јесу њене очи. Заправо, поглед који хипнотише и којим мами "жртву " да моментално пожели да постане њен плијен. Али не може то тек тако, јер она бира мушкарца који јој парира у свему, или можда чак оног који је још јачи од ње, уколико је то могуће. Мушкарац свијестан себе, са којима може да ужива у високоинтелектуалним разговорима и необичној љубавној игри у кревету је оно што јој храни срце и душу. Она се уопште не стиди да покаже своја најдубља осјећања и открије најскривеније жеље оном кога воли, јер њу ни не занима цио свијет већ само микрокосмос који је изградила за себе и партнера.

Међутим, ако случајно покуша да је надвлада или је спута, биће санкционисан. Можда не одмах, али Шкорпија има изузетну меморију и зна да је освета најбоља кад се служи хладна па ће стрпљиво чекати прави моменат. Веома је посесивна и љубоморна тако да њеном мушкарцу не би требало да падне на памет ни да погледа другу жену, а камоли помисли нешто друго, јер она сматра да треба буде апсолутна власница срца оног кога воли. Изузетно је интуитивна и у стању је да из сваког ишчачка најскривеније дијелове душе, готово као да има скривене моћи.

Уколико од партнера сазна нешто што јој се не допада. У том случају, њој неће бити проблем да вас усред свог заводничког плеса веже за кревет, обученог у садо- мазо опрему и на тренутак се изгуби. Она неће нестати зато што је то део њеног ритуала пред сам сексуални чин, већ ће нечујно изаћи из стана, кључ оставити испод отирача и позвати вашу маму да хитно дође код вас јер је она, авај, нечим спречена. Како ћете ви мами да објасните да није родила болесног перверзњака већ је све само игра, то Шкорпију не занима. Ако још успије да наговори другарицу да вам се увуче у кревет прије него госпођа мама стигне, биће то њен потпуни тријумф.

СТРЕЛАЦ

Жени Стрелцу уопште није тешко да заведе било ког мушкарца, али она не игра на карту свог неоспорно актрактивног изгледа већ их излуђује својим умом. Пустоловна, увијек расположена да испроба нешто необично, невјероватног темперамента, сан је сваког мушкарца. Она у проналажењу оног правог може да уђе у сијасет веза, које ће се најчешће завршавати бурно управо због њеног наглашеног темперамента и способности да свакоме напипа слабу тачку и онда га уједа док (метафорично) не искрвари.

Међутим, када нађе оног кога је желела спремна је да му се максимално посвети и да му буде вјерна до краја живота. За неког мушкарца жена Стелац може бити савршен и лијепо упакован дар од Бога, али он изузетно мора да води рачуна о свом понашању, јер ће му се у супротном све обити о главу.

Изузетно је нестрпљива, па уколико њен драги одуговлачи са нечим а она би сад и одмах све, на њега ће сасути читаву бујицу љутитих и за једну даму нимало прикладних ријечи. Иако се можда неће радити о некој крупној грешци, када је обузме бијес она губи контролу над собом и умије да вређа другу страну до изнемоглости. Ако је њена друга половина у било чему успјешнија од ње, учиниће све да му тај успјех изађе на нос јер је прави мајстор за стварање непријатних ситуација ни из чега. Није потребно да осјети да је било којим својим гестом правите љубоморном, она ће од најмање ситнице направити драму ако уврти себи у главу да је нечим угрожена.

Она је та која ће да поломи сервис за ручавање који вам је поклонила ваша бака пред забезекнутом родбином само зато што јој нисте похвалили предјело или да вам проспе пиће у лице у препуном ресторану, остављајући вас у чуду а два сата касније направиће се као да се није десило ништа и умиљаваће вам се попут дјевојчице. То чини јер је њој љубавни живот главна сфера и ако у томе киксне, зна да неће моћи дуго да се опорави. Зато бира можда не баш најбоље начине да вољеног мушкарца држи поред себе, јер сматра да су ситне (бар их она сматра таквим) пакости онај драгоцени зачин који вашој вези даје прави укус.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана