Ово су три најватренија знака

srbijadanas.com
Ово су три најватренија знака

.

Рак

Добар смисао за хумор је њихова јача страна, а друге такође придобијају и пажњом коју знају на најоригиналнији начин да посвете. Обожавају сексуалне игре и фантазије и није им проблем да пробају нове ствари као ни да буду мало грубљи, ако ви то желите. Ако желите и ви њега да придобијете слободно покажите своју емотивну страну, своје слабости, он жели да другима буде ослонац и сигурност.

Лав

Рођени у овом знаку су прави "трендсетери" који познају сва кул мjеста у граду. Ако желите да се добро проведете, увек за друштво изаберите Лава и нећете се покајати. Обориће вас с ногу стварима које ће урадити за вас и купити вас за цио живот. Многим људима је управо та количина пажње пресудна за заљубљивање. Такође, они апсолутно све раде боље од других, а на вама је да им смислите изазов. Лавови имају разоружавајућ осмијех, а понекад је довољно да вам га покажу да би вас одвели у кревет. Ако желите да га заведете, подилазите му, угађајте и ласкајте. Обожавају то.

Шкорпија

Бог секса! Тачка. Ако сте икада били у вези са Шкорпијом онда знате да оне имају неодољиву моћ привлачности. Чак и оне мање лепе Шкорпије имају изражену ауру и моћ манипулације коју користе да би натерале друге да раде оно што хоће. Уколико вас замисле као потенцијалног партнера, сигурно ће вас освојити. И док схватите њихов план, већ сте се заљубили. Ако би вас неко питао, шта је то што вашу Шкорпију чини тако пожељном, могуће је да то не бисте умијели да објасните. Поред снажне привлачности, рођени у овом знаку су и изузетно лојални пријатељи, велики хероји и поуздани у послу. Ако желите да заведете Шкорпију, обуците се у црно, поготово доњи веш. Воле умјетнички настројене и помало проблематичне људе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана