Ово су три најподлија хороскопска знака

Б92
Ово су три најподлија хороскопска знака

Хороскоп нам поред врлина и мана открива и колику дозу злобе имамо.

Дјевица

 


Особе које су рођене под овим знаком су презахтјевне којима ништа није довољно, шта год да им пружите. Једва да имају емоције, не познају љубав, а све се своди на секс. Дволичне су и само чекају тренутак када ће вам забити нож у леђа. За њих ће та одлука бити потпуно испланирана и нормална, јер је такво рјешење потврђено као најбоља опција за њу. Због њене савршено испланиране дволичности и потеза, нећете ни у једном тренутку моћи да посумњате да вам спремна нешто иза леђа и да жели да вас „елиминише". Када јој се све коцкице сложе она ће вас издати и открити своје право лице. Дјевице су велики нарциси који немају осјећања ни за кога, већ само за себе.

Шкорпија

Ако особи која је у хороскопу Шкорпија пријети нека опасност, она се неће повући и сама покушати да се избави, већ ће повући још много људи за собом. Не маре ни за шта, а уживају у сексу, било какав да је и без њега не могу. За њих се каже да су љубоморни и страшно посесивни, што некад може да прерасте и у болест. Када им учините нешто што им се не свиђа, у стању су да се претворе у мало размажено дијете које вришти, плаче и мрзи вас из дна душе. Испод површине која дјелује интелигентно, лукаво и опасно, крије се у ствари емотивно незрела особа. Велика су злопамтила и вратиће вам кад - тад за нешто, чега се ви нећете више ни сјећати.

Јарац

Јарчеви су врло одбојни људи који не знају да покажу своје емоције, без обзира на то шта им дођете - љубавник, брат, сестра, муж, жена... У стању су да вам никада не кажу шта заиста мисле о вама. Мрачни су, спори и углавном кукавице које бјеже од опасности главом без обзира. У стању су да вас оставе на цједилу, колико год да вас „воле". За њих се такође каже да су врло искомплексирани. Ријетко кад се дешава да се иза овог знака налази добра особа, способна за вољење... Али је то ријеткост, па се не надајте превише.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана