Ово су три најнепристојнија хороскопска знака

ГС
Ово су три најнепристојнија хороскопска знака

Провјерите спадате ли у три знака зодијака која су проглашена најнепристојнијима, пише Нови лист.

Близанац

Близанац је један од најбрбљавијих хороскопских знакова па не чуди што ту и тамо испадне непристојан. Имају тенденцију проговорити прије него што размисле. Познати су по импулсивности, али и друштвености те довитљивости, због чега у разговорима заступају снажна мишљења.

Упркос повременој непристојности, јако су одани пријатељи који се добро забављају и траже нове авантуре. Отвореног су ума и толерантни према различитим увјерењима, због чега су јако добри пријатељи. Само им се немојте замјерити јер јако дуго ће вам то памтити.

Стријелац

Други најнепристојнији хороскопски знак је Стријелац, с обзиром на то да истовремено спада у категорију оних најискренијих. Људи рођени у овом хороскопском знаку познати су по томе што су директни и искрени, а понекад због тога испадају и лагано нападни.

Ако о нечему имају мишљење, они ће га и исказати. У случају да можете поднијети директност и повремену непристојност, у Стријелцу ћете пронаћи оданог пријатеља који ће увијек стати иза онога што мисли да је праведно. Врло су великодушни и оптимистични, уз изражен смисао за авантуру какав бројни други хороскопски знакови не посједују.

Можда су понекад непристојни, али у дубини душе су забавни и с њима вам никада неће бити досадно.

Ован

Награда за најнепристојнији хороскопски знак иде у руке Овну, познатом по директности због које не бира ријечи. Овнови су врло одважни, храбри и самопоуздани, због чега некад испадну агресивни и доминантни.

Не боје се изрећи своје мишљење нити се боје заузети за себе, због чега могу испасти прилично наметљиви.

Овнови се воле забављати и збијати шале па, ако можете заобићи њихову непристојну вањштину, пронаћи ћете оданог и брижљивог пријатеља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана