Ово су три најљубоморнија хороскопска знака

ГС
Foto: Илустрација

Љубомора је чест проблем у многим везама и ако је превише изражена може да доведе до бројних проблема.

У њеној позадини је најчешће несигурност, али и потреба љубоморног партнера да доминира над другим и стално га држи под контролом. Сазнајте који су хороскопски знакови највише љубоморни у везама.

Шкорпија

Шкорпије важе за најљубоморнији знак Зодијака. По природи су сумњичави, па се тешко опуштају чак и када су у дугој вези. Не могу да поднесу помисао да их партнер превари или изневјери па су стално на опрезу. Тешко се обуздају и могу вербално да нападну вољеног ако само погледа другога.

Рак

Ракови су осјетљиви и као такви подложни љубомори. Несигурни су па им је потребан партнер који ће им стално поклањати пажњу и увијек им изнова показивати колико их воли. Ако то није случај, постају љубоморни на све с којима њихов вољени комуницира, дружи се или сарађује.

Лав

Лавови су прије свега страствени. Обасипају вољеног пажњом и комплиментима и исто траже заузврат. Ако примјете да поклања пажњу другоме, обузимају их љубомора и љутња. Тада су у стању свашта да кажу и направе. Очекују да им је партнер потпуно посвећен и да само њима поклања пажња па се неће задовољити с ничим мањим, пише Супержена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана