Ово су три најљепша знака у хороскопу

Агенције
Ово су три најљепша знака у хороскопу

Не кажемо да је ова подела искључива, али по хороскопу, ово су три најљепша знака.

Вага


Оне су извајане. Било да се ради о мушком или женском припаднику знака, Вага је синоним за љепоту. Убједљиво најљепши знак зодијака. Као и код Бика, планета Венера је овде баш несебично у једно биће спаковала савршенство без мане, с тим што је била издашна и у даривању љепих манира, префињеног држања. Кокетне и харизматичне готово увијек ће емитовати неке заводљиве поруке. Најљепше познате Ваге: Моника Белучи и Мет Дејмонд.

Шкорпија

Једном ријечју Шкорпије су богови харизме. Они имају магнетну привлачност и неодољиве су. Њихова конституција је ситна и мишићава. Очи су им најјаче оружје у њима омиљеној функцији завођења. Поглед ће увијек дјеловати двосмислено и мистериозно. Када су нечим иритиране. погледом „стрељању" . Став им је провокативан. Познати: Деми Мур и Леонардо Дикаприо.

Јарац

Кошчата грађа и изражене јагодице, Јарчевима даје одличну предиспозицију да се баве моделингом. Ово је најфотогеничнији знак зодијака, и права је штета што пред објективом не уживају. Овај знак готово да и не располаже гестакулацијом, па стога са израза лица тешко да ћете нешто прочитати. Често припадници овог знака имају прозирно плаве очи, свјетлије су пути, косе и обрва. Њихов ход је врло одлучан и сигуран. Имају правилно држање. Познати Јарац је Кејт Мос

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана