Ово су три најлабилнија хороскопска знака

Агенције
Ово су три најлабилнија хороскопска знака

Близанци нису они који ће дуго ћутати и трпети, већ се код њих врло брзо види да се "пуше".

Могу запасти у стање очаја ако схвате да су окружени неинтелигентним, ограниченим и лицемjерним људима и тада им више ништа неће имати смисла, па ће напросто пожељети да одустану, затварајући се у себе. Од свих знакова Зодијака, Близанци су највише склони тзв. биполарном поремећају, илити стварању вишеструких личности у својој глави.

Ракови могу потпуно изгубити компас ако се осјећају несигурно, било финансијски, пословно или љубавно. Тада су склони депресији, повлачењу у себе и преиспитивању, а могу се истресати на друге. Најгори исход би могао бити и самоубиство. Од свих знакова Зодијака, најсклонији су тзв. граничном поремећају који подразумијева очајничке покушаје да се избјегне напуштање од других људи, екстремне промјене расположења, нејасну слику о себи, тешкоће у контролисању бијеса и пролазне параноје.

Шкорпије дјелују веома јако, али су у суштини врло осјетљиви и код њих се сви проблеми "гурају под тепих". Они "гутају и ћуте", што многи стручњаци сматрају нездравим. Због тога они пуцају много више од оних који кажу све и одмах. Њихово стање осцилира од депресије до маничног понашања зависности попут преједања, алкохолисања, дроги, секса...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана