Ово су најзлобнији хороскоп икада

Агенције
Ово су најзлобнији хороскоп икада

Ово је најдиректнији хороскоп који сте икада прочитали. Без цензуре и без увијања, прочитајте какви сте заправо и које су то мрачне стране ваше личности.

 

Ован

Да, да, живите ви у убијеђењу да сте безгрешни. Само су ваши поступци исправни. Е па није тако! У ствари сте болесно посесивни и увијек са намјером да другима ускратите слободу, док своју тако себично поштујете. Нема трунке њежности у вашем опхођењу. Ви у осталом не вјерујете у хороскоп.

Бик

Ви сте досадни до несносних граница. Ваша упорност када имате циљ убија стихијски. Кад вас неко избаци из равнотеже у стању сте својим роговима да пробијете челик. Ти налети бијеса су за лудницу.

Близанци

Издајице и трачаре, ето то сте ви. Живот би вам био монотон и празан без интрига и спелтки које конструишете. На живот гледате површно и обично тражите некоме да се "приљепите" да води бригу о вама јер нисте способни за самосталност.

Рак

Ви живите по принципу "Трпијећу, чекаћу". Међутим, не дао бог оној другој страни да дочека тих ваших пет минута, ви се претварате у Луцифера – мучитеља и најстрашнијег садисту. Умијете ви јако добро да наплатите ваше проливене сузе.

Лав

Арогантан нарцис. У принципу овоме и не би имало још шта да се дода осим да вас опишемо како сате проводите пред својим огледалом, или како сте жељни да ваша појава буде примећена било гдје. Патите од тог комплекса више вриједности, а смијешни сте.

Дјевица

Ви сте болесник од чистоће и уредности. Вама нико и не долази у госте јер је одавно уочена та опсесивно-компулзивна црта вашег карактера. Код вас је и љубав прорачун. А рачунар има веће емоције од вас.

Вага

Толико сте лијени да цио дан можете провести у пиџами, лажући ваше саговорнике како сте баш сад у некој "гужви". И хоће ли икада ваша одлука о нечему бити коначна?

Шкорпија

Толико сте деструктивни, да ако вам једна карика у ланцу не ваља у стању сте читав ланац да покидате. Имате ту сјајну особину да кад тонете, тонете до дна, препуштајући се, али повлачите и све са собом. Ваше освете су ваш животни приоритет.

Стрелац

Ви сте порочни до те мјере да сте и сами постали свијесни својих проблема, али проповедате морал без имало срама. У емотивном животу сте толико нестабилни да понекад нисте сигурни поред кога се будите.

Јарац

Чист примјер гонича робова. И најближи се понекад питају имате ли ви емоцију и да ли је то неки вид здравственог проблема. Продали бисте и родитеље за успјех у каријери. Емоционално сте потпуно неписмени.

Водолија

Волите да чепркате по туђем смећу. Способни сте да за сопствене грешке оптужите друге, свака част на томе! Вас није брига за друге, јер јелте, свијет је створен само због вас.

Рибе

То самосажаљење неће помоћи околини да вас прихвати. Ви нисте способни за самосталан живот јер сте највећа кукавица хороскопа. Добро, нисте, само прекините више да цмиздрите. Ако вас је неко оптужио да лажете, служите се провереним методама бјежања, то вам добро иде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана