Ово су најтврдоглавији знакови Зодијака

ГС
Ово су најтврдоглавији знакови Зодијака

Сви су ту и тамо тврдоглави, али људима рођенима у овим хороскопским знаковима та је карактерна црта ипак мало израженија.

Без обзира на све аргументе, приједлоге и доказе које им изнесете, они неће одустати од својих увјерења.

Бик

Бикови су знакови који су познати по својој упорности и чврстој одлучности. За њих промјена је непријатељ број један, а ударити главом о зид како би се очувала стабилност, њихова је обавеза. Зашто су тако тврдоглави? Зато што воле сигурност, удобност и стабилност. Не желе никакве изненадне промјене које би их могле узнемирити. Покушајте их увјерити да пробају нешто ново – добићете једно категоричко “не”.

Лав

Лавови су познати по својој доминацији и потреби за контролом ситуације. Воле бити вође и тешко прихватају супротно мишљење. Њихова тврдоглавост произлази из самопоуздања и вјеровања да су увијек у праву. Покушајте их увјерити да нису у праву- добићете још тврдоглавији став.

Јарац

Они су озбиљни и амбициозни, често су и тврдоглави као стијене. Њихова тврдоглавост долази из њихове жеље за постизањем циљева и остваривањем успјеха. Ако им кажете да нешто не може бити учињено, они ће то схватити као изазов и доказат ће вам да сте у криву. Покушајте им рећи да успоре – добићете брзу и чврсту одбијеницу.

Шкорпија

Шкорпије су дубоке и тајанствене, али су такође и бескрајно тврдоглаве. Њихова тврдоглавост произлази из њихове страсти и потребе да увијек буду у праву. Ако се нађете у расправи са Шкорпионом, будите спремни на интензивну борбу јер ће они ићи до краја како би побиједили. Покушате ли им рећи да се опусте, добићете само злобан смијех.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана