Ово су најиритантнији хороскопски знаци

Г.С.
Ово су најиритантнији хороскопски знаци

Хороскоп и астрологија за неке представљају забаву, док су за друге "свето писмо".

Најчешће нас занима ко је најљепши од свих (огледалце, огледалце), најзанимљивији, најуспјешнији.. А знате ли који хороскопски знаци имају тенденцију да буду иритантни околини?

Наводимо вам пет првих мјеста.

1. Дјевица

Ови перфекционисти зодијака се не би сматрали иритантним када би своје понашање задржали за себе. Али, они су немирни, критични и компулзивни; не само да себи постављају немогуће високе стандарде, већ то очекују и од своје околине.

Не опраштају грешке и непрестано указују на њих. Касните пет минута на вечеру због саобраћаја? Пријатељ Дјевица неће бити срећан.

2. Ован

Гласна, поносна и смијела Овнова личност је позната по томе што често преовладава у просторији. Ово би могло бити безопасно ако су весело расположени, али ако њихова ватрена страна изађе на видјело, они ништа неће задржавати за себе када је ријеч о вербализацији мисли и емоција.

Оно што их чини иритантним јесте то што мисле да су увијек у праву и не престају да се боре док то не докажу.

3. Рак

Ракови могу бити изузетно драматични и желе да сви тачно знају како се осјећају. Имају тенденцију да искористе своју осјетљивост да би добили оно што желе.

Они су савршени неговатељи, због чега је тешко наљутити се на њих, али тако манипулишу. Шта год било - ви ћете се њима извињавати.

4. Лав

Нико нема већи его од Лава. Иако често вјерују да уносе живот у забаву, не схватају да потенцијално дјелују као арогантни, егоистични и иритантни.

Када нису у центру пажње можете очекивати да ће изазвати драму. Такође, највише воле да причају само о себи.

5. Јарац

И најслађе (да не кажемо "најиритантније") остављамо за крај!

У покушају да ураде све по правилима, они губе осјећај флексибилности и способности да уживају у животу. Допустити спонтатност је незамисливо за овај хороскопски знак.

Толико су заокупљени достизањем до врха корпоративне листе, да гледају са висине на оне за које сматрају да су мање амбициозни. Њихови јаки напади перфекционизма и велика очекивања од њих самих и од својих вољених понекад их чине неподношљивим, преноси "Yаhоо".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана