Ово су најхладнокрвнији знаци Зодијака

ГС
Foto: Илустрација

Да ли сте очекивали да ће се извинити или признати, показати кајање? Превише очекујете. Ово су најхладнокрвнији хороскопски знаци, они једноставно не осјећају кајање.

Ови хороскопски знаци нити осјећају кајање нити жале због онога што раде. Једном када пожеле нешто да добију, потрудиће се да то добију на било који начин. Легитимно или нелегитимно.

Важан је резултат, а не начин на који га постижу. Иако ово звучи немилосрдно, то је истина. Да видимо о којим знацима је ријеч.

Шкорпија

Први на нашој листи и то није случајно. То је знак који неће марити ни за шта и ни за кога да би добио оно што жели. Користиће сва средства која му стоје на располагању и неће осјећати ни кајање ни кривицу, јер је у његовом уму резултат оно што се рачуна, а не како га постижете.

Тако ће се, ако успије у свом циљу, осјећати задовољно и чак ће себи честитати колико је био ефикасан и паметан. Такође ће доказати да, још једном, ништа и нико не може стати на пут Шкорпији.

Јарац

Да израз „хладнокрван” има лице, сигурно би било Јарчево. Он је суров, хладан и немилосрдан. Једном када одлучи да нешто уради или нешто тврди, довешће то до краја. А ако види да му ствари иду наопако, показаће лице које никада не бисте жељели да видите. Јасно је да неће осјећати кајање или кривицу за оно што је урадио, јер су његови поступци по његовом мишљењу потпуно оправдани и није имао избора. Често га оптужују да је неосјетљив, а у овом случају су у праву.

Рибе

Нисте их очекивали на листи, зар не? Очигледно… Зато што су успјели све да преваре. Рибе су знак који се продаје као скроман, осјетљив и њежан. Али ствари нису баш такве.

Када жели нешто да постигне, постаће немилосрдан. И баш зато што има ову маску… доброг дечка или дјевојке, лакше ће сваког преварити.

Он ће пребацивати кривицу, лагати, збуњивати, манипулисати, а када сазнате шта је све урадио, остаћете без ријечи. И наравно да се не осјећа кривим за оно што ради. Он то сматра начином преживљавања и тако је у његовом уму све оправдано.

Рак

Још један знак послије Риба који нисте очекивали на листи. Рак је познат као осјетљив. Онај који ће те расплакати… тратинчицом која може да процвјета. Да, па… Сачекај и види шта ће се десити када се одлучи на нешто и жели да то постигне. „Камуфлирани шкорпион“. Можда нема жалац, али има клијешта и зна како да их користи.

И наравно да не осјећа кајање или кривицу за оно што је урадио или ће учинити. У његовом уму је све оправдано јер је учинио оно што је морао да се заштити, да преживи или чак да добије оно што мисли да заслужује.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана