Ово су најгори мужеви зодијака, са њима је живот пакао

Г.С.
Foto: Илустрација

Брак није тако једноставан, поготово ако живите у заједници са мушкарцем рођеним у једном од ова 3 знака.

Ако је веровати астролозима, боље их је не бирати за брак, ево зашто.

Ован

Ово је један од три ватрена знака у зодијаку, чија продорна енергија руши све баријере. Међутим, када је у питању класичан брачни однос, мушкарцу Овну то никада не може да буде довољно. Он у браку настоји да тражи више и све му брзо досади, јер су му потребни нови изазови. Због тога мушкарци Овнови који се ожене, иако се можда не одлуче на развод, често се деси да су невјерни у браку.

Водолија

Како је ово знак који најмање вјерује у институцију брака, било какав покушај да живи формалан живот у браку може да му делује као одузимање сопствене слободе. Водолије се боре за слободне односе и у њима се најбоље осјећају. Због тога никада не могу да гарантују за себе да ће бити поуздани мужеви, јер ће умјесто тога увијек бити много бољи пријатељи. Водолије се у младости ријетко вежу за једну особу. Већ у поодмаклим годинама знају да сачувају брак и буду одани сапутници. Превише су окренути себи и праве ленштине када је у питању покретање на рад и односе, пише Крстарица.

Вага

Мушкарац Вага је неко ко по правилу тражи доминантнијег партнера од себе, јер на тај начин ствара баланс због своје неодлучности. Када има доминантнијег партнера у браку, онда то постаје уравнотежено, али само док другој страни то одговара. У кризама ће увијек бити неодлучан без довољно иницијативе. Због тога се за мушкарце Ваге сматра да су слаби да би били глава породице.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана